OKI7 Vloženo 20. leden 2023 Vloženo 20. leden 2023 Neviete poradiť ? po zamknutí auta KESSY, alebo dialkovým ovládačom sa auto po 5s samo odomkne ked stojím pri nom, ked sa od auta hned odíjde ostane zamknuté, robí to s obidvoma klučmi , diagnostika nič nehlasi Citovat
brrrrm Vloženo 21. leden 2023 Vloženo 21. leden 2023 (editace) Mne sa začína objavovať opačný problém. Prvýkrát sa to začalo objavovať v lete... a odvtedy sa to takto sporadicky objavuje asi 2x do mesiaca. Diagnostika tiež zatiaľ bez zmienky chyby. Odparkujem, vystúpim, zavriem dvere a auto sa začne samo zamykať, kým stojím pri dverách, stále cvakajú zámky a blikajú smerovky. Odomknúť cez kľučku sa nedá a treba použiť diaľkové. Tipujem na nejaký kontakt vo dverách alebo rovno kľučka? Ešte ma teraz napadlo, že nabudúce skúsim prejsť k druhej kľučke alebo ku kufru. Ak to tam nebude robiť, problém bude asi v šoférovej kľučke/kontaktoch. Som zvedavý, čo poradia tebe a tiež to budem musieť vyskúšať, vyzerá to na podobný problém. Editováno: 21. leden 2023, autor: brrrrm Citovat
OKI7 Vloženo 30. leden 2023 Autor Vloženo 30. leden 2023 Napadlo ma, môže blbnúť zámok vo dverách ? rozoberal to niekto, ako to tam je s tými mikrospínačmi ? Citovat
rolbař Vloženo 10. Únor 2023 Vloženo 10. Únor 2023 Bohužel dost často odcházejí zámky a vzhledem k jejich konstrukci je lepší výměna celku Citovat
Rudek123 Vloženo 27. Červenec 2024 Vloženo 27. Červenec 2024 V 20. 1. 2023 na 21:24, OKI7 napsal: Neviete poradiť ? po zamknutí auta KESSY, alebo dialkovým ovládačom sa auto po 5s samo odomkne ked stojím pri nom, ked sa od auta hned odíjde ostane zamknuté, robí to s obidvoma klučmi , diagnostika nič nehlasi Ahoj, chcem sa spýtať ako si dopadol s tvojim problémom pretože tiež sa mi to začalo diať. Ďakujem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.