Ajezek Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Dobrý den, mám SUPER 3 COMBI L&K, 11/2022. Při jízdě do ostré pravotočivé zatáčky to v sedadle u řidiče jemně lupne - řekl bych nějaká příčná vůle mezi sedadlem a uchycením. Auto je v záruce, takže asi budu řešit s dealerem. Nevíte co to může být? Děkuji Aleš Ježek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Mám to samé. Taky relativně nové auto. Prosím napište potom zde jak jste dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XIVdot Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 (editace) To samé, jen horší. I v mírných a pomalých zatáčkách sedačka o kousek poskočí (lupne), zdá se že to není uvolněno na šroubech sedačky (kde je přišroubovaná do podalhy) ale někde uvnitř sedačky. SUPERB 3 COMBI L&K 2016 Editováno: 17. Únor 2023, autor: XIVdot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 mi v tom luplo poradne, jak jsem nasedal a pak uz jsem se citil, jak na lodi ... cekal jsem, ze nekde ulitl sroub, ze se to jen dotahne, ale praskl ram. vymeneno na zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekzerzan Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 V 17. 2. 2023 na 10:20, XIVdot napsal: To samé, jen horší. I v mírných a pomalých zatáčkách sedačka o kousek poskočí (lupne), zdá se že to není uvolněno na šroubech sedačky (kde je přišroubovaná do podalhy) ale někde uvnitř sedačky. SUPERB 3 COMBI L&K 2016 Úplně stejné chování mám taky a stejný rok výroby. Nějak jsem si na to zvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Bylo na to TPI, špatný rám sedadla. Taky mám měněno (výroba červenec 2016). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XIVdot Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Zkoušel to někdo podle tohoto návodu opravit? https://forum.skodahome.cz/topic/134491-sedadla/?do=findComment&comment=2326377 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Ano, to je ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.