Publikováno Leden 30, 20232 r Zdravim chytre hlavy. Mam prosbu, mam uplne novy Kodiaq 12/2022 a nemohu rozchodit aplikaci my skoda, nebo skoda connect. Nainstaluji, zalozim profil, vse v pohode a pak mam dle navodu v aute zvolit volbu Stat se hlavnim uzivatelem, kliknu na to, pise Nacitace a po chvili to napise "Registrace nebylo mozne spustit" viz priloha. Smazal jsem profil z auta, znova se nalogoval mailem a heslem a porad stejne. Kdyz se prihlasim do sveho profilu pres webovy prohlizec tak to normalne projde. Ale k tomu kroku abych mackal tlacitka na obou klickach jak je ve videu se nedostanu. Nenapada nekoho neco prosim? Dekuji
Leden 30, 20232 r Může být chyba na beckendu (server spravovatele služeb) nebo vadná OCU jednotka (SW), těžko říci. Zkus se domluvit s podporou online (stropní tlačítko). Případně tě odkážou na servis). Některý typy škodovek mají i spešl postup v těchlech případech na reset jednotek. Případně nahoď VIN sem nebo SZ. PS: tohle by s tebou měl projít a vyzkoušet prodejce auta při předání:-) Upraveno Leden 30, 20232 r od lucky.jack
Leden 30, 20232 r Měl jsem stejný problém. Nakonec v musel prodejce restartovat ( nebo resetovat ) OCU jednotku a pak vše naběhlo.
Červenec 8, 20241 r Zdravím, mám stejný problém… zkoušel jsem restarovat radio, zkousel sem pockat par dni a stale beze zmeny. Vyresil jste to nejak?
Září 2, 20241 r @gystr co všechno jsi provedl aby jsi se stal hlavním uživatelem? Kontrola SOS sítí zeleně?
Září 30, 2024Zář 30 Za mě vyřešeno přehráním SW infotainmentu v autorizovaném servisu. Udělali dvě aktualizace a potom jsem ještě musel udělat jeden finální restart. Co jsem zkoušel předtím a nepomohlo (pro případ, že by se to někomu hodilo): Reset rádia podržením tlačítka Reset do továrního nastavení (pomocí menu) Otestování funkčnosti INFO tlačítka na stropě Reset OCU jednotky (v servisu) Přepárování obou klíčů (v servisu) Chybové hlášky, které to psalo (přidávám taky pro případ, že by někdo hledal stejný problém): Registrace nebylo možné spustit Právní info nebylo možné spustit Shop nebylo možné spustit Není žádná licence, obraťte se na svého prodejce Background System Services nebylo možné spustit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.