xkali Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Zdravím, zjistil jsem, že se mi objevil olej na pravé straně u spolujezdce na nárazníku - objevil se po výměně oleje - co by to mohlo být? Motor AHF (TDI - 81kW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Možná jsi jen něco pokydal, zkontroluj úbytek oleje opakovaně. Nárazník utři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 nemáš prasklej IC ??? Do sání se z odvětrání klikovky taky něco dostane a pak to může dírkou lítat ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Jasně, očisti ten olej a pokud se již neobjeví, platí odpověď Peterera, pokud ano, platí odpověď Matrixe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Podle me ma prasklej IC Mel jsem podobny problem pred casem,tak jsem to rozdelal a nakonec to byly prodreny zebra IC od toho plastoveho nasavaciho hrdla ktery je orig. montovane do Octavii TDi od 2001 IC jsem zalepil upravil dosedaci plochu IC s nasavacim hrdlem a OK Od te doby mi to zacalo i lepe tahnout i pri nizsich otackach motoru (neutikal tlak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 xkali, kde jsi jak dopadáš, máš něco prasklé nebo co? Huuu, kde jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 často to bývá i špatným guferem na klikovce - pak přes to valí olej a rozstříkává se všude okolo! A nebo že by prasklá manžeta na kloubu kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Zdravím, zjistil jsem, že se mi objevil olej na pravé straně u spolujezdce na nárazníku - objevil se po výměně oleje - co by to mohlo být? Motor AHF (TDI - 81kW) Vypadá to, že to jen polil olejem, kdyby měl problém, tak se dotazuje dál. Sere na nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.