kadlec Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 chlapi jak vyměnit žárivičky v tlačítkách navigace, nesvítěj mi čísílka pro předvolby rádia, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 LED v navigaci vyměnit jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 LED v navigaci vyměnit jdou zdar Vášo,mám oktu podsvícenou do bíla a chci se zeptat jestli nevíš jak rozebrat org.navi 2din,chtěl bychjí taky do bíla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 LED v navigaci vyměnit jdou no jo ale jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) Rozebrat do mrtě fotky rozebranyho nemám tato byla zelená Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 kuva cely rozebrat, nejsem sice antitalent, ale nevím zda si na toto troufnu, přeci jen navi není zadara já doufal, že to půjde třeba nějak předem, no škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Rozebrat do mrtěfotky rozebranyho nemám tato byla zelená hmm,což to jo,ale nemohl bys drobet poradit čim jsi začal,na co si dát pozor a tak? jo a ještě jakej tam přijde typ led diod 1206,0805 ......??dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 ty brďo já si to už nepamatuju, a nemám tu žádnou na rozbor žádnej zádrhel tam myslím nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 jakpak vycuknu tu navi z auta? a jak dál, je to jen o nějakým sundání krytu, nebo fakt rozebrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 vytáhnout vytahováky rozebrat cely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 kuva to si ji snad nasvítím lampičkou kvůli 3 tlačítkům předvoleb rádia bych to nerad dokurvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 myslím to není o 3 LED typl byz 20-30ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 já to nechci předělávat, jen mě nesvítěj tlačíka předvoleb radia 1-3, svítěj mi jen ty čárky mezi tlačítkama ale je to moc práce kvůli takový prkotině i když mě to vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.