Publikováno Únor 13, 20232 r Ahoj, bohuzel nemam diagnostiku a v servisu nyni nemaji prostor a tak nez me vezmou, zkusim dotaz tady. U Fabia II 1.6 TDI se nam stalo, ze po cca 5ti minutach jizdy na dalnici auto ve 120km/h chciplo a rozsvitila se kontrolka baterie + zacla blikat kontrolka zhaveni. Pote par dni OK a dnes rano se mi stalo to same. Nez jsem se stihl poradne rozjet na silnici a zaradit tam trojku, tak auto za jizdy chciplo a opet stejne kontrolky. To se stalo 3x po sobe a nasledne uz OK a uz mi tam sviti jen kontrolka motoru. Vim, ze bez diagnostiky to je strileni od boku, ale nesetkal se nahodou nekdo se stejnym problemem? Dekuju.
Únor 13, 20232 r Autor aha, tak uz jsem moudrejsi. nasel jsem v garazi nejakou obd jednotku a pres appku v mobilu mi to vypsalo tuhle chybu: 7078 Raw code: 001BA6 ECU: 01. Řídicí jednotka motoru[Archiv (Neaktivní)] Stav: Potvrzené, Test se nezdařil od posledního vymazání kódů DTC Skoda: P214700: Fuel Injector Group "A" Supply Voltage Circuit Low takze to asi necham na servis
Únor 13, 20232 r Zkontrolovat kabeláž mezi jednotkou motoru a vstřikovačema na poškození. Jestli bude OK, tak osciloskopem(voltmetrem) zkontolovat jestli na všechny vstřikovače jde správná informace. Jestli ano, bude některý vstřikovač KO.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.