Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chcelo by to foto Tomasi. :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

tak co rybáři? Včera bylo zahájení, a tak jsem vyrazil. 4 štiky, jeden sumík asi 70-80cm. Ale o 2 sumíky jsem ještě přišel. První záběr asi po 10 min. vláčení záběr a hnedle tah jak atomová ponorka(nebo že by na Labi fakt byly?). Vůbec se mi to nepodařilo zastavit, mazalo to směr plavební komora :) Pak se mi syčák vypnul. Nedalo se s tím vůbec nic dělat, brzdu jsem měl nastavenou na praskne X nepraskne. Prostě nabral směr a mazal pryč. Pak jsem měl ještě jednoho o něco menšího, kterej taky krásně chvíli jel, ale toho se mi dařilo chvilkama pár cm navinout zpět. Ale taky se vypnul. No a pak ještě asi 3 či 4 drbance do nástrahy. Takže relativně spokojenost včera. Jen mně sere, že se ti dva vypnuli. Mohly bejt krásný fotečky.
Vloženo
No jasny .. kde sou fotky ?

No dobrá, dobrá. Jsem teda vyrazil i dnes je trošku probrat a zase nasrat okolní bobkaře lol

no a nesklamal jsem. Celkem 3 kousky. Jeden pidi, pak 130 a pak ještě jeden cca metrovej. Foťák jsem sebou zase neměl, něco mám na mobilu, ale se mi to nechce stahovat, stáhnu to přes BT až budu na NTB. Tak něco z domova.

Ale jsem pěkně unavenej jak jsem toho grázlíka tahal do auta a pak z auta domů. To pytel cementu se nese líp a není u toho člověk ověšenej brašnou, prutem, podběrákem a gafem. :)

Tak, a buď se dneska nebudu koupat nebo ho musím ještě fyzicky zlikvidovat :feve:lol

Vloženo
No jasny .. kde sou fotky ?

No dobrá, dobrá. Jsem teda vyrazil i dnes je trošku probrat a zase nasrat okolní bobkaře lol

no a nesklamal jsem. Celkem 3 kousky. Jeden pidi, pak 130 a pak ještě jeden cca metrovej. Foťák jsem sebou zase neměl, něco mám na mobilu, ale se mi to nechce stahovat, stáhnu to přes BT až budu na NTB. Tak něco z domova.

Ale jsem pěkně unavenej jak jsem toho grázlíka tahal do auta a pak z auta domů. To pytel cementu se nese líp a není u toho člověk ověšenej brašnou, prutem, podběrákem a gafem. :)

Tak, a buď se dneska nebudu koupat nebo ho musím ještě fyzicky zlikvidovat :feve:lol

že bych se koupal ve dřezu? :huh: Bych šel radši chrápat.

Vloženo

tak kruci, co mám dělat?

1) fyzicky ho zlikvidovat a normálně se vykoupat

2) vykoupat se nějak ve dřezu

3) na všecko se vysrat

4) vykoupat se s ním a doufat, že mně neukousne kašpárka

Vloženo
tak kruci, co mám dělat?

1) fyzicky ho zlikvidovat a normálně se vykoupat

2) vykoupat se nějak ve dřezu

3) na všecko se vysrat

4) vykoupat se s ním a doufat, že mně neukousne kašpárka

variantu č.4 škrtám, už se probral a tak tak jsem ucuknul s rukou pryč. Vypadá nasraně. Ještě bude i rodeo.

Vloženo (editace)
to nikdo nechodí?

Cekam na fotky z toho mobilu a stale nic ... jinak ja pristi tyden jedu na Luznici ;)

teda ty se ale naotravuješ :D

Snad je to tahle. Už jsem to pustil z hlavy.

Editováno: , autor: TomasB
Vloženo
to nikdo nechodí?

Cekam na fotky z toho mobilu a stale nic ... jinak ja pristi tyden jedu na Luznici ;)

Mazlik no fotce !!! ;) Velikost ?

No jedu tam za nasima co maj pronajatou chaticku primo u reky, takze nejaka rybacka bude. Ale ja papiry uz par let nemam, takze jedine na tatovu povolenku ;)

Vloženo
to nikdo nechodí?

Mazlik no fotce !!! ;) Velikost ?

No jedu tam za nasima co maj pronajatou chaticku primo u reky, takze nejaka rybacka bude. Ale ja papiry uz par let nemam, takze jedine na tatovu povolenku ;)

kterého myslíš?

Vloženo
Na co chytas stiky na rece ? Koukam na nejaky eshopy a vybiram co bych si tam tak mohl vzit a nemam paru ;)

A co máš na mysli? nějakej přívlačák s navijákem? Kup si speciál na přívlač a k tomu speciál naviják. Naviják na přívlač jedině celokovový, jinak se ti brzo rozsype. Nástrahy, tak teďka ze začátku doporučuju třpytky a plandavky. Nebo nějakej ten wobler. Postupně jak to půjde k podzimu a zimě, tak používám jiné nástrahy.

Vloženo

jo a ten prut co nejlehčí, to pak kurevsky oceníš. Takhle se to nezdá, ale každej gram pak poznáš. Délka prutu podle toho kam jdeš chytat. Gramáž podle toho co jdeš chytat a s jakýma nástrahama. Přijeď do pardubic a něco můžeme vybrat třeba u Konopase.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...