jogofogo Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Chcelo by to foto Tomasi. :palec2: :palec2: tak co rybáři? Včera bylo zahájení, a tak jsem vyrazil. 4 štiky, jeden sumík asi 70-80cm. Ale o 2 sumíky jsem ještě přišel. První záběr asi po 10 min. vláčení záběr a hnedle tah jak atomová ponorka(nebo že by na Labi fakt byly?). Vůbec se mi to nepodařilo zastavit, mazalo to směr plavební komora Pak se mi syčák vypnul. Nedalo se s tím vůbec nic dělat, brzdu jsem měl nastavenou na praskne X nepraskne. Prostě nabral směr a mazal pryč. Pak jsem měl ještě jednoho o něco menšího, kterej taky krásně chvíli jel, ale toho se mi dařilo chvilkama pár cm navinout zpět. Ale taky se vypnul. No a pak ještě asi 3 či 4 drbance do nástrahy. Takže relativně spokojenost včera. Jen mně sere, že se ti dva vypnuli. Mohly bejt krásný fotečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 No jasny .. kde sou fotky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 No jasny .. kde sou fotky ? No dobrá, dobrá. Jsem teda vyrazil i dnes je trošku probrat a zase nasrat okolní bobkaře no a nesklamal jsem. Celkem 3 kousky. Jeden pidi, pak 130 a pak ještě jeden cca metrovej. Foťák jsem sebou zase neměl, něco mám na mobilu, ale se mi to nechce stahovat, stáhnu to přes BT až budu na NTB. Tak něco z domova. Ale jsem pěkně unavenej jak jsem toho grázlíka tahal do auta a pak z auta domů. To pytel cementu se nese líp a není u toho člověk ověšenej brašnou, prutem, podběrákem a gafem. Tak, a buď se dneska nebudu koupat nebo ho musím ještě fyzicky zlikvidovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 No jasny .. kde sou fotky ? No dobrá, dobrá. Jsem teda vyrazil i dnes je trošku probrat a zase nasrat okolní bobkaře no a nesklamal jsem. Celkem 3 kousky. Jeden pidi, pak 130 a pak ještě jeden cca metrovej. Foťák jsem sebou zase neměl, něco mám na mobilu, ale se mi to nechce stahovat, stáhnu to přes BT až budu na NTB. Tak něco z domova. Ale jsem pěkně unavenej jak jsem toho grázlíka tahal do auta a pak z auta domů. To pytel cementu se nese líp a není u toho člověk ověšenej brašnou, prutem, podběrákem a gafem. Tak, a buď se dneska nebudu koupat nebo ho musím ještě fyzicky zlikvidovat že bych se koupal ve dřezu? Bych šel radši chrápat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 tak kruci, co mám dělat? 1) fyzicky ho zlikvidovat a normálně se vykoupat 2) vykoupat se nějak ve dřezu 3) na všecko se vysrat 4) vykoupat se s ním a doufat, že mně neukousne kašpárka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 tak kruci, co mám dělat?1) fyzicky ho zlikvidovat a normálně se vykoupat 2) vykoupat se nějak ve dřezu 3) na všecko se vysrat 4) vykoupat se s ním a doufat, že mně neukousne kašpárka variantu č.4 škrtám, už se probral a tak tak jsem ucuknul s rukou pryč. Vypadá nasraně. Ještě bude i rodeo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 smrdím jak stará ku*va, dobrá tedy, jdu vraždit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 poražen, vyvrhnut, jdu na cigárko a pak porcovat. Ježišmárjá, jak se mi nechce. Ho musím dělat ve vaně a to je pěkně na ho... se schejbat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ale kusok je to pekny kamo. :worthy Len tak dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 http://www.novinky.cz/koktejl/slavny-rybar...7193_bav2j.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 tak dneska jen jeden mrňous asi 60-70cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 tak dneska jen jeden mrňous asi 60-70cm Hele foto jinak to nema cenu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 tak dneska jen jeden mrňous asi 60-70cm Hele foto jinak to nema cenu !!! mám na mobilu a nechce se mi stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 to nikdo nechodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 to nikdo nechodí? Cekam na fotky z toho mobilu a stale nic ... jinak ja pristi tyden jedu na Luznici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 (editace) to nikdo nechodí? Cekam na fotky z toho mobilu a stale nic ... jinak ja pristi tyden jedu na Luznici teda ty se ale naotravuješ Snad je to tahle. Už jsem to pustil z hlavy. Editováno: 23. Červen 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 to nikdo nechodí? Cekam na fotky z toho mobilu a stale nic ... jinak ja pristi tyden jedu na Luznici jedeš čapat nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 to nikdo nechodí? Cekam na fotky z toho mobilu a stale nic ... jinak ja pristi tyden jedu na Luznici teda ty se ale naotravuješ Snad je to tahle. Už jsem to pustil z hlavy. Mazlik no fotce !!! Velikost ? No jedu tam za nasima co maj pronajatou chaticku primo u reky, takze nejaka rybacka bude. Ale ja papiry uz par let nemam, takze jedine na tatovu povolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 To je jasný, na papíry se to nechytá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 to nikdo nechodí? Cekam na fotky z toho mobilu a stale nic ... jinak ja pristi tyden jedu na Luznici teda ty se ale naotravuješ Snad je to tahle. Už jsem to pustil z hlavy. Mazlik no fotce !!! Velikost ? No jedu tam za nasima co maj pronajatou chaticku primo u reky, takze nejaka rybacka bude. Ale ja papiry uz par let nemam, takze jedine na tatovu povolenku kterého myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Posledni foto co si sem ted dal ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Posledni foto co si sem ted dal ! to jsem neměřil, asi 70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Na co chytas stiky na rece ? Koukam na nejaky eshopy a vybiram co bych si tam tak mohl vzit a nemam paru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Na co chytas stiky na rece ? Koukam na nejaky eshopy a vybiram co bych si tam tak mohl vzit a nemam paru A co máš na mysli? nějakej přívlačák s navijákem? Kup si speciál na přívlač a k tomu speciál naviják. Naviják na přívlač jedině celokovový, jinak se ti brzo rozsype. Nástrahy, tak teďka ze začátku doporučuju třpytky a plandavky. Nebo nějakej ten wobler. Postupně jak to půjde k podzimu a zimě, tak používám jiné nástrahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 jo a ten prut co nejlehčí, to pak kurevsky oceníš. Takhle se to nezdá, ale každej gram pak poznáš. Délka prutu podle toho kam jdeš chytat. Gramáž podle toho co jdeš chytat a s jakýma nástrahama. Přijeď do pardubic a něco můžeme vybrat třeba u Konopase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.