Shotek Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) Na OII se dá místo popelníku koupit nějaká přihrádka (říkají tomu nekuřácký paket). Nedá se něco takového koupit i pro O1 ideálně nějakej držák na nápoje?? Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: Shotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellbringer Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 To by me taky zajimalo klidne bych drzak napoju dal i misto prihradky pdo radiem... pokud se neco dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 co blbneš, popelním, taková důležitá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) Carlosi, z čeho je ten držák? Kam se montuje? Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: Milan123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 pod radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 to jsem ještě neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Kde se dá takový držák sehnat? Moc se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 tady zepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Chlapáci kde se to dá sehnat!!!??? Šel bych do toho hned!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Carlosi, prozradíš z čeho ten držák je a kde se dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 kuci,ještě jen typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 tak pánové je to koncern VW a dá se to sehnat v D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellbringer Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Carlos a kolik to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 já vám moc info o tom neřeknu,má to můj kámoš v D,ale myslím,že jsem to viděl kolem litru,já to nemám,já mám toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Do přihrádky pod rádio si dávám mobil a klíče. Tam neee:-) Místo toho popelníku to fakt nikdo neviděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 já vám moc info o tom neřeknu,má to můj kámoš v D,ale myslím,že jsem to viděl kolem litru,já to nemám,já mám toto Toto je prakticke, to se mi libi, je to Carlosi koupene nebo domorobo? Kdyztak kde se to koupi a mas nejaky detil uchyceni? Dekuji Ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 kuci,ještě jen typ tohle je presne to co by se me libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 (editace) skoda ze mam do toho kasliku vyvedeny draty a lezi tam ipod este bych si pobryndal radio Editováno: 18. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 tak se nekdo kouknete do novy Etky a tam zjistite z jakyho je to auta ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Mno popelnik je velmi dulezita vec. Cim bych vyhazoval vodu, kdyz sem projel myckou a mel pod nohama par cm vody (Ted uz to nedela, byly ucpany odtokovy kanalky). Jinak v popelniku vozim sirky, ale v aute se nekouri, heh. Takze spis takova rezerva. Nebo naposeld sem nemel kam dat klice od bytu. Popelnik idealni mistecko. Drzak na piti, nejak neni potreba, ale hodit se muze, coz o to. Ja bych spis chtel vyuzit tu diru co je na stredovym panelu u stredovyho tunelu. Sice tam vozim nejaky uctenky apod, ale dal bych si tam nejakej mini-basak. Proste nejak pekne tam zabudovat repracky, to by bylo pekny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raju Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Ahoj, zjistil uz nekdo, kde sehnat ty drzaky? mel bych moc zajem. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Já bych ho taky bral hned,hledal jsem dost na netu,ale bez úspěchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 No jéžišek byl na mne hodnej tak jsem dostal pěkný nerezový hrnky a termosku do auta a stojím před problémem kam s tím. Nepodařilo se mi sehnat žádný držák nápojů pro O1, nic co bych mohl použít. Pití potřebuju tak je to pro mne docela těžkej problém a zastavovat se mi moc po dálnicích nechce. Neví někdo nějaké elegantní řešení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raju Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Rada zadna :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.