Přejít na obsah

Držák nápojů místo popelníku


Shotek

Doporučené příspěvky

Mno popelnik je velmi dulezita vec. Cim bych vyhazoval vodu, kdyz sem projel myckou a mel pod nohama par cm vody (Ted uz to nedela, byly ucpany odtokovy kanalky). Jinak v popelniku vozim sirky, ale v aute se nekouri, heh. Takze spis takova rezerva. Nebo naposeld sem nemel kam dat klice od bytu. Popelnik idealni mistecko. Drzak na piti, nejak neni potreba, ale hodit se muze, coz o to.

Ja bych spis chtel vyuzit tu diru co je na stredovym panelu u stredovyho tunelu. Sice tam vozim nejaky uctenky apod, ale dal bych si tam nejakej mini-basak. Proste nejak pekne tam zabudovat repracky, to by bylo pekny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No jéžišek byl na mne hodnej tak jsem dostal pěkný nerezový hrnky a termosku do auta a stojím před problémem kam s tím. Nepodařilo se mi sehnat žádný držák nápojů pro O1, nic co bych mohl použít. Pití potřebuju tak je to pro mne docela těžkej problém a zastavovat se mi moc po dálnicích nechce. Neví někdo nějaké elegantní řešení ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...