Publikováno Duben 19, 200619 r Ahoj, mam Fabku 1,2 HTP bez ABS a rad bych ho tam dodal. Hodlam vymenit zadni napravu za kotoucovou atd. Nevite na kolik by takova vymene mohla prijit a co vsechno je nutno udelat? Diky
Duben 19, 200619 r Ahoj, mam Fabku 1,2 HTP bez ABS a rad bych ho tam dodal. Hodlam vymenit zadni napravu za kotoucovou atd. Nevite na kolik by takova vymene mohla prijit a co vsechno je nutno udelat? Diky pokial si vsetko vies zohnat velmi lacno a lacno to tam aj dostat preco nie, ale pokial nie, tak jeidne vymena auta, pripadne nechat taketo napady radsej bokom
Duben 20, 200619 r ABS mas zapsano v technicaku, dodatecna dodelavka neni zakonem povolena, takze to delas jen na sve riziko. Ale jinak vsechno jde, kdyz se chce
Duben 20, 200619 r ABS je jedna z veci, ktera se pridelat prakticky neda. Respektive jde vsechno, ale jednak je to priserne drahe a navic to nikdy nebude tak jako z vyroby. Budes muset vrtat do karoserie atd. Nemluve o tom kdybys treba zpusobil nehodu a prislo se na to, zes to tam dodelaval.
Prosinec 11, 200618 r Myslim ze uz jsme se tu mnohokrat shodli ze se to v zasade neda, respektive da pouze s neumerne vysokymi naklady a zasahy do auta.
Prosinec 11, 200618 r Presne, dodelavat ABS je narocne a to predevsim financne - specifickych dilu je fakt hodne. Do toho bych se nepoustel.
Prosinec 11, 200618 r Nehlede na to, ze ABS je zapsano v technicaku a jeho dodatecna montaz neni zakonem povolena.
Prosinec 11, 200618 r Sakra tak asi holt neuspěju...Kdyby přeci jen někdo chtěl a napsal mi co je k tomu potřeba,tak bych byl rád..
Prosinec 11, 200618 r Tak zacneme postupne - ridici jednotku ABS, kabelaz, cidla na kazde kolo. Brzdovy valec, hadicky... omezovac brzdneho tlaku.. Doplni me nekdo ?
Prosinec 11, 200618 r Tak zacneme postupne - ridici jednotku ABS, kabelaz, cidla na kazde kolo. Brzdovy valec, hadicky... omezovac brzdneho tlaku.. Doplni me nekdo ? ten omezovač tlaku mu právě zbyde...
Prosinec 13, 200618 r Bylzde: se na to vyprdni BTW: nemluvě o tom, že na koleně to asi neposkládáš a kdyby jsi sháněl potřebné díly ofiko cestou, tak se Ti určitě vyplatí raději prodat staré auti a koupit nové Vždyť dnes má ABS už každá social edition v základu, i Junior
Prosinec 13, 200618 r Hmm má no..je to podle zákona,ale já mám 03 takže mám smolíka....chtěl jsem to jen zkusit nechat dodělat...nečekal jsem že by to mohlo být tak složité...
Prosinec 13, 200618 r Omezovač brzdného tlaku na zadní nápravě u aut s ABS není ne? tak tak, upozorňoval jsem na to Velký M kousek nad tebou..
Prosinec 26, 200618 r Emh - chtělo by to tak 2 zvedáky - na jednom mít svoje auto bez ABS a na druhém komplet v pohodě to druhé s ABS (třeba nějaké se spadlým stromem na budku) A pak jen dostatek času a trpělivosti s vyměňováním, taháním elektriky apod. Anebo se na to vybodnout, prodat svoje a koupit to s tím ABS
Prosinec 27, 200618 r Emh - chtělo by to tak 2 zvedáky - na jednom mít svoje auto bez ABS a na druhém komplet v pohodě to druhé s ABS (třeba nějaké se spadlým stromem na budku)A pak jen dostatek času a trpělivosti s vyměňováním, taháním elektriky apod. Anebo se na to vybodnout, prodat svoje a koupit to s tím ABS Pokud tak hrozně prahneš po ABS, tak ta druhá možnost... Upraveno Prosinec 27, 200618 r od Wassermann
Červen 14, 200718 r Ahoj nevim jestli totu uz neni ale nenasel jsem nic,kde by se resilo pridelani abs do Fabia 1.4 clasic,co by to stalo a zhrubaco by se menilo.Diky za odpovedi
Červen 14, 200718 r Ahoj nevim jestli totu uz neni ale nenasel jsem nic,kde by se resilo pridelani abs do Fabia 1.4 clasic,co by to stalo a zhrubaco by se menilo.Diky za odpovedi Nevím, konkrétně, jak ve Fábii, ale v Oktě se musí dát jiné náboje kol s drážkováním, pak čidla na kola, kabeláž ABS, jiné trubky k zadní nápravě, jiné trubky zadní nápravy a přeházet trubky u brzdového valce a nejdůležitější nakonec, jednotka ABS + nakodování budíků na ABS.
Červen 15, 200718 r ofiacialne to nejde, dlasi zadrhel je v tom, ze BAS je zapisane aj v TP, takze taktiez to nejde dorobit. Avsak ide to, len je to tak drahe a nariocne, ze sa doporucuje predat autop a kupit s ABS
Červen 16, 200718 r ofiacialne to nejde,dlasi zadrhel je v tom, ze BAS je zapisane aj v TP, takze taktiez to nejde dorobit. Avsak ide to, len je to tak drahe a nariocne, ze sa doporucuje predat autop a kupit s ABS Přesně tak. Hodně drahá záležitost
Červen 16, 200718 r Jinak tema dodelani ABS tu uz minimalne dvakrat bylo - doporucuju lepe hledat, je tam vice info (proc do toho nejit).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.