Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Přátelé, kamarádi, soudruzi!!! Jsou tady nějaký členové z Pardubicka, kteří by věděli o nějakým fajn vrakovišti v okolí Pardubic, Přelouče, Chvaletic, Kolína, kde by se dali sehnat díly na naše skodule??? Dííík....

ahojda .. jsem primo z Pardubic,ale o zadnem vhodnem vrakaci nevim .. :ph34r: snad nam poradi jeste nekdo .. ;)-_-

V Ostřetíně u Holic by mělo něco být, viděl jsem to na netu B)

Vrakoviště Ostřetín

Upraveno od Mongoose

• Autor
ahojda .. jsem primo z Pardubic,ale o zadnem vhodnem vrakaci nevim ..  :ph34r:  snad nam poradi jeste nekdo ..  ;)  -_-

Zdarec :t ja jsem z Prelouce, teda jestli jsi o tom nekdy slysel :D to jsem rad ze se tady najde "nekdo od nas" -_- ale urcite nas je tu vic ;)

Vrakoviště je v Přelouči, taková všehochuť, ale docela dobrý. Potom až v Ovčárech (bývalý cukrovar) u Nových Dvorů blízko K.Hory.

Ahoj taky jsem z Pardubic, vrakoviste je v Ostretine,o tom uz vim,ale kde presne je to vPřelouci?

• Autor
Ahoj taky jsem z Pardubic, vrakoviste je v Ostretine,o tom uz vim,ale kde presne je to vPřelouci?

Noo, tak ja vim teda jen o jednom, kdyz pojedes od Pardubic, tak na prvnich svetlech do prava pres ten novej nadjezd a tesne pred mostem pres Labe je odbocka doprava a po cca 200 metrech jsi tam. Jel jsem parkrat kolem, ale nikdy jsem si nevsiml ze by tam nejakou fabku meli, ale muzeme to zkusit -_-

Sháním sedadlo řidiče výškově stavitelný do fabie classic a ještě nějaký drobnosti.

Ví někdo, jaký je to vrakoviště v Praze ve Vršovicích? Je šance to tam sehnat, nebo nevíte o nějakém dobrém velkém vrakovišti s fabiema v Praze a okolí? Díky.

• Autor
Sháním sedadlo řidiče výškově stavitelný do fabie classic a ještě nějaký drobnosti.

Ví někdo, jaký je to vrakoviště v Praze ve Vršovicích? Je šance to tam sehnat, nebo nevíte o nějakém dobrém velkém vrakovišti s fabiema v Praze a okolí? Díky.

Tak ja zalozim tema o vrakovistich na Pardubicku a ty mi sem pises neco o Praze, fakt nechapu... fuck

Tak ja zalozim tema o vrakovistich na Pardubicku a ty mi sem pises neco o Praze, fakt nechapu... fuck

No tak sorry, jen jsem nechtěl, aby tu bylo spousta témat o vrakovištích

ahojda .. jsem primo z Pardubic,ale o zadnem vhodnem vrakaci nevim ..  :ph34r:  snad nam poradi jeste nekdo ..  ;)  -_-

Zdarec :t ja jsem z Prelouce, teda jestli jsi o tom nekdy slysel :D to jsem rad ze se tady najde "nekdo od nas" -_- ale urcite nas je tu vic ;)

zdarec tez .. co mas presne za fabku .. ?? nejake poznavaci znameni .. ?? ;) nekdy se muzeme nekde sejit a pokecat .. ;)-_-

• Autor

Mam kratkou 1.2 (vsemi opavrhovany HTP :D ) modre barvy (dynamic) a zadny poznavaci zank clovece nemam, protoze je to zatim bohuzel uplna seriovka, takze nakej poznavaci znak musim vymyslet :t

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.