Přejít na obsah

vrkoviště východní čechy

Farnell

Doporučené příspěvky

Ahoj taky jsem z Pardubic, vrakoviste je v Ostretine,o tom uz vim,ale kde presne je to vPřelouci?

Noo, tak ja vim teda jen o jednom, kdyz pojedes od Pardubic, tak na prvnich svetlech do prava pres ten novej nadjezd a tesne pred mostem pres Labe je odbocka doprava a po cca 200 metrech jsi tam. Jel jsem parkrat kolem, ale nikdy jsem si nevsiml ze by tam nejakou fabku meli, ale muzeme to zkusit -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sháním sedadlo řidiče výškově stavitelný do fabie classic a ještě nějaký drobnosti.

Ví někdo, jaký je to vrakoviště v Praze ve Vršovicích? Je šance to tam sehnat, nebo nevíte o nějakém dobrém velkém vrakovišti s fabiema v Praze a okolí? Díky.

Tak ja zalozim tema o vrakovistich na Pardubicku a ty mi sem pises neco o Praze, fakt nechapu... fuck

Odkaz ke komentáři

Sháním sedadlo řidiče výškově stavitelný do fabie classic a ještě nějaký drobnosti.

Ví někdo, jaký je to vrakoviště v Praze ve Vršovicích? Je šance to tam sehnat, nebo nevíte o nějakém dobrém velkém vrakovišti s fabiema v Praze a okolí? Díky.

Tak ja zalozim tema o vrakovistich na Pardubicku a ty mi sem pises neco o Praze, fakt nechapu... fuck

No tak sorry, jen jsem nechtěl, aby tu bylo spousta témat o vrakovištích

Odkaz ke komentáři

ahojda .. jsem primo z Pardubic,ale o zadnem vhodnem vrakaci nevim ..  :ph34r:  snad nam poradi jeste nekdo ..  ;)  -_-

Zdarec :t ja jsem z Prelouce, teda jestli jsi o tom nekdy slysel :D to jsem rad ze se tady najde "nekdo od nas" -_- ale urcite nas je tu vic ;)

zdarec tez .. co mas presne za fabku .. ?? nejake poznavaci znameni .. ?? ;) nekdy se muzeme nekde sejit a pokecat .. ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...