Farnell Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Přátelé, kamarádi, soudruzi!!! Jsou tady nějaký členové z Pardubicka, kteří by věděli o nějakým fajn vrakovišti v okolí Pardubic, Přelouče, Chvaletic, Kolína, kde by se dali sehnat díly na naše skodule??? Dííík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 ahojda .. jsem primo z Pardubic,ale o zadnem vhodnem vrakaci nevim .. snad nam poradi jeste nekdo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) V Ostřetíně u Holic by mělo něco být, viděl jsem to na netu Vrakoviště Ostřetín Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: Mongoose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 ahojda .. jsem primo z Pardubic,ale o zadnem vhodnem vrakaci nevim .. snad nam poradi jeste nekdo .. Zdarec ja jsem z Prelouce, teda jestli jsi o tom nekdy slysel to jsem rad ze se tady najde "nekdo od nas" ale urcite nas je tu vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Vrakoviště je v Přelouči, taková všehochuť, ale docela dobrý. Potom až v Ovčárech (bývalý cukrovar) u Nových Dvorů blízko K.Hory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RampaMcqak Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Ahoj taky jsem z Pardubic, vrakoviste je v Ostretine,o tom uz vim,ale kde presne je to vPřelouci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Ahoj taky jsem z Pardubic, vrakoviste je v Ostretine,o tom uz vim,ale kde presne je to vPřelouci? Noo, tak ja vim teda jen o jednom, kdyz pojedes od Pardubic, tak na prvnich svetlech do prava pres ten novej nadjezd a tesne pred mostem pres Labe je odbocka doprava a po cca 200 metrech jsi tam. Jel jsem parkrat kolem, ale nikdy jsem si nevsiml ze by tam nejakou fabku meli, ale muzeme to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Sháním sedadlo řidiče výškově stavitelný do fabie classic a ještě nějaký drobnosti. Ví někdo, jaký je to vrakoviště v Praze ve Vršovicích? Je šance to tam sehnat, nebo nevíte o nějakém dobrém velkém vrakovišti s fabiema v Praze a okolí? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Sháním sedadlo řidiče výškově stavitelný do fabie classic a ještě nějaký drobnosti.Ví někdo, jaký je to vrakoviště v Praze ve Vršovicích? Je šance to tam sehnat, nebo nevíte o nějakém dobrém velkém vrakovišti s fabiema v Praze a okolí? Díky. Tak ja zalozim tema o vrakovistich na Pardubicku a ty mi sem pises neco o Praze, fakt nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Sháním sedadlo řidiče výškově stavitelný do fabie classic a ještě nějaký drobnosti.Ví někdo, jaký je to vrakoviště v Praze ve Vršovicích? Je šance to tam sehnat, nebo nevíte o nějakém dobrém velkém vrakovišti s fabiema v Praze a okolí? Díky. Tak ja zalozim tema o vrakovistich na Pardubicku a ty mi sem pises neco o Praze, fakt nechapu... No tak sorry, jen jsem nechtěl, aby tu bylo spousta témat o vrakovištích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 ahojda .. jsem primo z Pardubic,ale o zadnem vhodnem vrakaci nevim .. snad nam poradi jeste nekdo .. Zdarec ja jsem z Prelouce, teda jestli jsi o tom nekdy slysel to jsem rad ze se tady najde "nekdo od nas" ale urcite nas je tu vic zdarec tez .. co mas presne za fabku .. ?? nejake poznavaci znameni .. ?? nekdy se muzeme nekde sejit a pokecat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Mam kratkou 1.2 (vsemi opavrhovany HTP ) modre barvy (dynamic) a zadny poznavaci zank clovece nemam, protoze je to zatim bohuzel uplna seriovka, takze nakej poznavaci znak musim vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.