Pitivier Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna OTA 1985 dorazila dnes i na H56. Stažení chvilku trvalo. Raději jsem přepnul na wlan z telefonu kde mám neomezená data. Samotná aktualizace pak trvala cca 20 minut. Vše funkční. Pocitově možná trošku rychlejší. Bezdrátové carplay mi nespadlo zatím, ale s výpadky jsme neměl potíže ani na 1941. Uvidíme dál jak to bude nebo nebude fungovat 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna Souhlasí. Taky jsem ve čtvrtek dostal aktualizaci na H56. Zatím vše funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna V 17. 1. 2025 na 9:00, Zzzzz napsal: MDM (Mobile Device Management) s tím nemá vůbec co do činění. Souhlasím, ale to je jediný "nestandart". Na druhou stranu třeba blokuje Siri při uzamčené obrazovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo Úterý v 05:14 Sdílet Vloženo Úterý v 05:14 I já jsem se dočkal OTA SW 1985 obdržena z 1941 na H58 Já pozoruji obrovský přínos, začalo s mým mobilem fungovat AA bezdrátově. Do této chvíle pouze po kabelu, ale bezdrátově se to nebylo schopné spojit, jen to točilo kolečkem a pak to napsalo, že to nejde. (Dělo se to určitě s mým telefonem, co jsem zkoušel Apple tak ten fungoval vždy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo Úterý v 08:28 Sdílet Vloženo Úterý v 08:28 Po OTA upgradu z 1941 na 1985 (H56) mi začalo na jednom místě taky pravidelně vypadávat bezdrátové AA. CarPlay to nedělá, ale v tom místě se začne sekat. Na 1941 bylo vše bez problému, nic nikde nevypadávalo. Řešil to už někdo? Servis se obávám, že s tím stejně nic moc nenadělá, ale mám v plánu to alespoň nahlásit na Škodovku s videem zachycujícím ty výpadky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo Úterý v 08:35 Sdílet Vloženo Úterý v 08:35 Dělá to už od verze 1969. Nahlášeno na Škodovku. Komu to dělá, nahlašte to taky, třeba s tím pak pohnou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.