Vojta.MM Vloženo 19. Únor 2023 Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 Rád bych se zeptal, jak je řešena u Scaly antikorozní ochrana dveří. Je vnitřek vystrikan voskem? Jde mi o to když auto třeba pár týdnů stojí třeba lehce nakloněné a všechna voda přes vytokove otvory neoodtece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Vosk? Ani náhodou 🤣 Teď jsem tlumil dveře a je tam všude jen plech v plniči. Co spodek? Řešil někdo? Takovej konkor a pěkně prašná polňačka? 👍😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Poprosim o vas nazor: jedna se o vadu laku nebo neco zacinajiciho ? Nic z toho netece, zadna prasklina a nehtem jsem to nepromackl. 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Ser na to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Tipuju to spíše na vadu laku. Pokud tam nebyl lak porušen, nemá odkud tam vznikat rez (puchýř). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 30. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2023 V 23. 4. 2023 na 12:21, keras1 napsal: Vosk? Ani náhodou 🤣 Teď jsem tlumil dveře a je tam všude jen plech v plniči. Co spodek? Řešil někdo? Takovej konkor a pěkně prašná polňačka? 👍😉 Tak řekl bych, že spodek bude asi chráněn dobře. Na celém spodku mám kapičky vosku, takže asi to bude vystrikanedobre. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 (editace) Najdi si YT video Scala vs Tipo a kolem páté minuty je tam auto na zvedáku a borec popisuje ochranu, za mě víc než dostačující. Editováno: 1. Květen 2023, autor: vormen 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 Viděl jsem to taky, onehdy jsem ležel pod autem (dával jsem přídavnou sít před chladiče), na náběžných hranách ramen oplastování, pod celým podvozkem mám plast - paket pro špatné cesty, je to jak plastová deska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 A neni nahodou to oplastovani standard? Paket pro spatne cesty obsahuje navic co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 Oplastování ramen je standart, paket pro špatné cesty má jiný zesílený kryt pod motorem, celý spodek je zakrytovaný plasty (není vidět nic- žádné vedení), delší péra (+ cca 17-20mm) a údajně bez hydraulických závěsů tlumičů - nekontroloval jsem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 Já mám také paket pro špatné cesty a nevidím rozdíl mezi mím a tátovo podvozkem který má standardní. Jediné co je na první pohled vidět je ze to moje je vyšší. No a na podvozku mám právě všude ty kapky vosku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.