filipplev Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Cauko Jdu s dotazem Vyhořela mi na citigu BCM jednotka 1S0 937 086B a sehnal jsem tu samou ale na konci je D Vše funguje kromě centrálu, dálka na klíček mi je jasná ale nejde zamykat ani zevnitř Musí se celá nakódovat nebo mám shánět jinou s písmenem B na konci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Dcko je oproti B iba novsi generacny stav,takze iba kodovanie,ale kedze sa jedna o kluce,tak iba niekoho,kto to dokaze online 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 BCM musíš nakódovat podle své staré, pokud nemáš staré kódování, musíš upravit stávající ručně, nebo sehnat někoho kdo muže kódování obnovit online. Pravděpodobně je špatně nakódován počet dveří, a proto je jednotka nechce zamykat. Dálkové ovládání v klíčku zvládne taktéž člověk s obyč VCDS, online je totiž potřeba jen na immo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.