Angeenka Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Zdravím a prosím o radu. Škoda Fabia 1.0tsi 81kw dsg. Rok 2017 a najeto 30tis km. Před týdnem se pri jízdě rozblikala kontrolka motoru, auto nemělo tah, při přišlapnuti plynu se trochu zakouřilo z výfuku. Dojezd domu a při dalším nastartování hláška závada start-stop. Objednáno do servisu s tim, že asi kuna. V servise se poškození od kuny neprojevilo a proběhla kontrola svíček. Na diagnostice závada na 2. válci. Proběhla kontrola vstriku a jeho výměna za nový. Pry asi špatný benzín. Na diagnostice stále stejná závada. Kontrola nízkotlakoveho čerpadla v nádrží. Vše ok. Kontrola vačkový hřídele, taky Ok. Návrat ke vstřikum a jejich prohozeni na jiné pozice. Zavada prý odstranena. Po odjezdu ze servisu opět cukání, špatný tah, následné probliknuti kontrolky motoru a opět hláška závada start stop. Znovu objednání do servisu. Nějaký nápad? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Jestli je závada na druhým válci, tak bude problém tam. Buď svíčka, vstřikovací ventil, elektorinstalace, tlaky válců... Vstřikovače se nechají odzkoušet do měrných válců, což snad udělali než vyměnili vstřikovač... Co to psalo konkrétně za závadu. To je autorizák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Mě na Rapidu 2019 70kw v záruce před rokem v 30.000km stejný problém. Doskákal jsem hned do mého AS, kde mě jen vyměnili svíčky. Pak jsem odjel 100km daleko a opět auto nejelo. Nasral jsem se a zavolal infolinku. Na mobilitu mě poslali odtahovku 300m do AS, kde si semnou ve 14:30 stejně vytřeli prdel, tak mě odtahovka domluvila jiný AS v Olomouci. Tam jsem auto nechal a odjel náhradním co přistavila půjčovna 100km domů. Hned po příjezdu mě volali, že to byla vadná zapalovací cívka. Ráno jsem si zase jel pro auto a po 10.000km je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Proto je mi divný, že by autorizák tohle nevěděl a dělal takovýhle kopance. Muselo by to psát výpadky zapalování, což je na 99% vždycky zapalovací modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Vyřešili to poprvé jen svíčkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.