Přejít na obsah

závada 1.0tsi 81kw, dsg blikající kontrolka motoru a zavada start-stop


Angeenka

Doporučené příspěvky

Zdravím a prosím o radu.  Škoda Fabia 1.0tsi 81kw dsg. Rok 2017 a najeto 30tis km. Před týdnem se pri jízdě rozblikala kontrolka motoru, auto nemělo tah, při přišlapnuti plynu se trochu zakouřilo z výfuku. 

 

Dojezd domu a při dalším nastartování hláška závada start-stop.

 

Objednáno do servisu s tim, že asi kuna. V servise se poškození od kuny neprojevilo a proběhla kontrola svíček. Na diagnostice závada na 2. válci. Proběhla kontrola vstriku a jeho výměna za nový.  Pry asi špatný benzín.  Na diagnostice stále stejná závada.  Kontrola nízkotlakoveho čerpadla v nádrží. Vše ok. Kontrola vačkový hřídele, taky Ok. 

 

Návrat ke vstřikum a jejich prohozeni na jiné pozice. Zavada prý odstranena.

 

Po odjezdu ze servisu opět cukání, špatný tah, následné probliknuti kontrolky motoru a opět hláška závada start stop. Znovu objednání do servisu.

 

Nějaký nápad? 

Děkuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě na Rapidu 2019 70kw v záruce před rokem v 30.000km stejný problém. Doskákal jsem hned do mého AS, kde mě jen vyměnili svíčky. Pak jsem odjel 100km daleko a opět auto nejelo. Nasral jsem se a zavolal infolinku. Na mobilitu mě poslali odtahovku 300m do AS, kde si semnou ve 14:30 stejně vytřeli prdel, tak mě odtahovka domluvila jiný AS v Olomouci. Tam jsem auto nechal a odjel náhradním co přistavila půjčovna 100km domů. Hned po příjezdu mě volali, že to byla vadná zapalovací cívka. Ráno jsem si zase jel pro auto a po 10.000km je OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...