Kiwik121 Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Ahoj Koupil jsem Kamiqa a zjistil jsem ze má jen normální blinkry. Da se nakodovat aby blikaly dynamicky nebo je tam zapotřebí jiné světla jednotky či tak a jak je to s zadními světly aby svitila i ta část světel na kufru momentálně svítí jen zpatecka . nikde jsem nic podobného nenašel tak proto zakládám pokud to vadí tak tak to smažu díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 (editace) Pokud máš namysli přední blinkry, jelikož nejsou čipy, nejsou u nových aut s Bi LED světly přední blinkry dynamické. Zadní světla jsou buď Top LED verze s dynamickými (animovaným) blinkry, nebo základní LED verze (má je ambition výbava) a tam to dokódovat nejde, jsou to jiná světla. Editováno: 11. Březen 2023, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Já nemyslím, že je to cipama. Spíš bych to viděl na hloupé šetření. Koruna ke koruně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwik121 Vloženo 12. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 (editace) před 11 hodinami, Petr Svetr napsal: Pokud máš namysli přední blinkry, jelikož nejsou čipy, nejsou u nových aut s Bi LED světly přední blinkry dynamické. Zadní světla jsou buď Top LED verze s dynamickými (animovaným) blinkry, nebo základní LED verze (má je ambition výbava) a tam to dokódovat nejde, jsou to jiná světla. Mám na mysli Ze mi tato část nesviti jen dole spatecka takže pokud to chápu musel bych dokoupit jiné světlo nebo část toho světla které je na tom kufru které už má žárovku nebo tak něco pokud jsem to dobre pochopil . Talze každopádně ani ty dynamicke blinkry předek i zadek s moji výbavou nepůjdou nějak dokodovat ? Editováno: 12. Březen 2023, autor: Kiwik121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwik121 Vloženo 12. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 (editace) před 3 minutami, Kiwik121 napsal: Kkouknu ještě pro jistotu jaký druh mám výbavy Editováno: 12. Březen 2023, autor: Kiwik121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwik121 Vloženo 12. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 před 35 minutami, Kiwik121 napsal: Kkouknu ještě pro jistotu jaký druh mám výbavy Tak výbava je style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 @Kiwik121 nedělej v tom tady bordel. Proč cituješ sám sebe v příspěvku přímo nad sebou? Tohle tady snad ještě nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogrudo Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Asi to bude světlomety ty animované jsou 658.941.015.B a já mám u MY2023 (1,5 TSI Evo2 DXDB, výbava MC, ale bez animace) 658.941.015.D, elektroniku mají shodnou, tj. 992941571AC a 7PP941597CA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viiska Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Mam tedka nového Kamiq, výbava Style a zadní světla jsou klasické žárovky, minimálně blinkry… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Staněk Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 tak to tedy koukám a jsem rád, že jsem v říjnu 22 převzal verzi style s dynamickými zadními blinkry (bohužel ty přední už taky nejsou dynamické). A mimochodem bezdrátový smartlink tam mám funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 V 12. 3. 2023 na 8:00, Kiwik121 napsal: Mám na mysli Ze mi tato část nesviti jen dole spatecka takže pokud to chápu musel bych dokoupit jiné světlo nebo část toho světla které je na tom kufru které už má žárovku nebo tak něco pokud jsem to dobre pochopil . Talze každopádně ani ty dynamicke blinkry předek i zadek s moji výbavou nepůjdou nějak dokodovat ? Tohle jsou TOP LEDKY. Pokud ta část na kufru nesvítí tak je tam chyba a je třeba servis. Ovšem je to divné. Infotaiment by měl hlásit chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Je otázka, jestli tazatel má skutečně tyto světla, soudím dle fota, které je jistě stažené, že tomu tak nemusí být. Asi by pomohlo skutečné foto světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.