LukSag Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Ahoj, chtěl jsem se zeptat DSG mi řadí bych řekl hezky a plynule, ale občas při dojiždění před zatáčku, když brzdím motorem a podřadí z 3 na 2 tak je to někdy takové uskákané, někdy naopak hladce podřadí ale když pak lehce opřu nohu o plyn třeba na kruháči tak je to stejné... nemyslím si že je to DSG jako takovou jako spíš velkým odporem motoru, kdy nemám ten mod převodovky kdy auto plachti. V podstate to same se mi deje na druhem aute s manualem kdyz si nedam tolik zalezet na pousteni spojky. Kdyz je rychlost uz moc mala tak je to bez problemu protoze to vyrovna prokluzem spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sined Vloženo 27. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 Dobrý den tak co vyřešil jste to nějak já to mám teď když to podřazuje ze 4 na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 27. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 Mal by to poriesit update SW na prevodovku. V autorizaku to urobia len ak je na tvoje auto zvolavacka. ja to mam tiez a planujem si updatnut SW pri chiptuningu v blizkej dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 9. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2023 me to necuka pri podrazeni ale po podrazeni a je to proste tim ze na tu dvojku to je uskakane jako na mym druhym aute s manualem, takze neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.