Romaxik Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Hezký den, skočil mi do rozvodu vzduchu pod sedačkou řidiče kámen :-( Je nějaké řešení, jak ho vytáhnout, aby se nemusela vyndávat sedačka? Přípdaně co všechno se musí vymontovat, aby se dal vyndat ten rozvaděč a kámen vysypat? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Nějaké foto, jak moc je tam vecpaný, by nebylo ? Když dáš ventilátor naplno a přepneš foukání na nohy, tak ho to nevyfoukne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mavako Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Ahoj, já to nerozebíral, ale na hubici vysavače jsem nadstavil tenčí hadičku, tak aby vlezla do průduchů a prostě jsem kámen vysál. Před tím jsem tam ještě strčil endoskopickou kamerku, abych našel, kde přibližně je, protože to hledání kamínku poslepu bylo o nervy :) Strkal jsem buď z pod sedačky nebo ze středové mřížky, ta jde snadno vyndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) Díky. To s tím vysavačem mě nenapadlo. Kameru sice mám (China), ale s tím jsem zatím nic neviděl. Editováno: 28. Březen 2023, autor: Romaxik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 3. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 Ahoj, tak nakonec to ani vysavačem nešlo. Pod sedačkou už je proříznutý kobec pro nějakou dodatečnou montáž, tak jsem to proříznul trochu víc, potom jsem proříznul otvor do sacího potrubí (ze 3 stran), odklopil, vrazil kameru a něco nepatřičného jsem tam zašel. Sledoval jsem tedy kamerou předmět, a zade zasunul hadici vysavače a věc jsem vycucnul. Ale nechtělo se mi hrabat v pytlíku vysavače, tak nevím, co to bylo. Ale už (ulespon po krátkou jízdu) to tam nelítá. Nakonec jsem otvor uhnul zase zpátky a přelepil to páskou, koberec vrátil zpátky a snad to bude OK. A ušetřil jsem 5000Kč, co chtěli v autorizaku - na druhou stranu mám říznutý koberec, ale to asi zvládnu. Díky za rady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 @Romaxikhttps://pl.aliexpress.com/item/33028136679.html A už se to nestane. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.