Martinrx Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Hoj, auto normálně funguje, i v mrazech startuje normálně, nicméně se občas stane, že startuje opravdu velmi zdlouhavě, mnohokrát točí než chytně. Co jsem vypozoroval, tak nikdy to není při ranním studeném startu, ale ani když je auto zahřáté delší jízdou. Spíš když ráno někam krátce popojedu a potom chci za určitou dobu startovat znova. Otázka je jasná - mám to nějak řešit, nebo máte někdo tip v čem by mohl být problém? je to 110 kw dsg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Možná něco najdeš tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Zkusil bych nabít baterku, občas mi to déle startovalo když jsem jezdil hodně krátkých tras. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.