jakub.v Vloženo 2. Duben 2023 Vloženo 2. Duben 2023 (editace) Ahoj všichni, objevil jsem ze spodu svého auta protržený jeden z plechů (viz obrázek). Mám teď strach, aby plech nezačal reznout, protože se tam určitě bude držet vlhkost. Dokázal by mi někdo prosím poradit, na koho se s tím obrátit, případně jestli má cenu to vůbec řešit? Moc děkuji. Editováno: 2. Duben 2023, autor: jakub.v Přidání obrázku Citovat
Lancelot Vloženo 2. Duben 2023 Vloženo 2. Duben 2023 Podvozek je standardně zakrytován plasty, u paketů pro špatné cesty bývají některé části zakryty plechy, zejména podmotorová část. Tady bych to tipoval na plasty, všechny by měly jít sundat. Což bych udělal a zkontroloval jestli není poškozena samotná spodní část karoserie. Citovat
jakub.v Vloženo 3. Duben 2023 Autor Vloženo 3. Duben 2023 Tak máte pravdu, je to samozřejmě plast. Zkusím ho sundat a kouknout, jestli náhodou nebude poškozena část karoserie. Díky moc za radu🙂 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.