Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Přestal mi chhodit display, některé části nesvítí. Vyndal jsem ho ven a kuchnul. Ale teď na co se zaměřit? Nesvítí mi, respektive jen částečně, levá půlka(blíž řidiči). Odborníci, prosím o pomoc, co s tím teď?

• Autor

2

• Autor

3

• Autor

4

• Autor

Už jsem rozkuchal i ten Plechovej bazmek, ale celkem tam nic není. Tak co včíl?

Upraveno od TomasB

Co to je za stroj to sem ještě neviděl?

• Autor
Co to je za stroj to sem ještě neviděl?

A4

• Autor

blbne ten vedle čudlíku AUTO. Nejdřív zmizely některé části číslic teploty, teď už zmiznul i symbol ofuku oken. Jinak vše normálně funguje, jen to zobrazování je na pikaču u toho jednoho displaye.

• Autor

další

co je mezi displejem a plošnákem ? guma nebo dráty?

aha sme zároveň

zkus to opatrně otřít lihem (dosedací plochy)

dej do auta a při zaplém jemně zatlač na displei jestli se simboly objeví

Upraveno od Vaša

otři i pod gumou přímo na displei (vytáhni gumu)

• Autor

možu tu gumu odtrhnout? Vypadá jako nalepená?

většinou je líplá jen časem ale na 100% to nevím

tuto starou A4 jsem ještě nerozdělával

zkus očistit jen tu jednu stranu a a jestli to nepomůže tak zkus počkat jestli někdo poitvrdí odlepení od displeje

• Autor
většinou je líplá jen časem ale na 100% to nevím

tuto starou A4 jsem ještě nerozdělával

zkus očistit jen tu jednu stranu a a jestli to nepomůže tak zkus počkat jestli někdo poitvrdí odlepení od displeje

no právě tam jak je to nalepený na tom skle to vypadá, že tam je zateklý nějaký bordel. Jak na to koukám, tak to podle mně vzniklo v létě, když jsem dal auto vyčistit a právě tam asi zatekl nějaký humáč.

no kontakty na displei je většinou napařená vrstva uhlíku tak by to mohlo něco vydržet

zkus to z boku navlhčit lihem jestli se to neodlepí

• Autor

takže pohoda, risknul jsem to odlepit a šlo to. Ta guma byla jen letama přilepená. Velmi opatrně jsem to kývavými pohyby odlepil, vyčistil a klima už je zase v kupě. Za chvílu to du namontit do auta, tak su svědav jestli se to bude vrtět jak má.

Jo, chce to očistit, zkusit, potom odlepit! Jak to utrhneš, tak je to na zahození. Ta guma snese hodně, ale ty pásky na skle jsou choulostivé.

• Autor

kujva, du kuchat znova, nic se nezměnilo. Bylo to teda evidentně mastné, ale asi tam eště mastnota zůstala.

• Autor

tak ani druhý pokus nic. Furt stejné. Tak teď nevím.

šlo by přehodit displeje mezi sebou ? aby jsi vyloučil chybu displeje /procesoru ?

• Autor
šlo by přehodit displeje mezi sebou ? aby jsi vyloučil chybu displeje /procesoru ?

Po třech rozborkách-sborkách nic. Poslední rozborka byla s tchánem, kterej překontroloval komplet veškerý vedení. Nic nenašel.

Přehodit displaye, to jako že to mám otočit? Jeden je větší a jeden menší, ale co to udělá, když se to otočí si netroufnu odhadnout. Neodpálím tím něco?

• Autor

Po třech rozborkách-sborkách nic. Poslední rozborka byla s tchánem, kterej překontroloval komplet veškerý vedení. Nic nenašel.

Přehodit displaye, to jako že to mám otočit? Jeden je větší a jeden menší, ale co to udělá, když se to otočí si netroufnu odhadnout. Neodpálím tím něco?

Je to jedno sklo a jen je rámečkem rozdělený na 2 displaye.

áá tak nic zapoměn na to

• Autor

Proměřit se to prej nedá, to by se prej měřákem co má odpálilo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.