Majkyork Vloženo 3. Březen 2017 Vloženo 3. Březen 2017 Zdravim chcem sa opytat ci nieje niekto z vychodneho slovenska najlepsie okres presov a okolie, co vie dorobit ten snimac hladiny ostrekovacv a kolko to stoji material +montaz (octavia II 2005/12 bez maxidotu). Citovat
Majkyork Vloženo 29. Březen 2017 Vloženo 29. Březen 2017 Ma niekto nejaky navod, postup? Aky treba potrebny material, kam sa topresne napaja + postup kodovania? Citovat
Sharky487 Vloženo 29. Březen 2017 Vloženo 29. Březen 2017 V podstatě je to jen doplnení čidla do nádobky (dá se dát i do té menší, co mají auta bez ostřikovačů světel) a dotažení jednoho drátu od čidla k přístrojovce. Druhý konec od čidla se myslím ukostří (to se dá vyčíst ze schématu). Pak se to nakóduje v kódování přístrojovky přičtením nějaké hodnoty (VCDS napoví). Takže materiál je to čidlo (pokud už neni součástí nádobky ostřikovačů), pár metrů drátu a pin do svorkovnice přístrojové desky. Citovat
LucasCZE Vloženo 29. Březen 2017 Vloženo 29. Březen 2017 Presne jak pise Sharky487. Jen krome toho co napsal je jeste potreba konektor s pinama k cidlu a tesneni kolem cidla. Ja to vsechno koupil na vrakaci asi za 100 Kc. A dodelaval jsem to do te mensi nadobky, neni to problem... Citovat
Majkyork Vloženo 30. Březen 2017 Vloženo 30. Březen 2017 (editace) Velkost toho pinu k budikom asi nevie nikto co? Editováno: 30. Březen 2017, autor: Majkyork Citovat
LucasCZE Vloženo 30. Březen 2017 Vloženo 30. Březen 2017 Nevim. Zajdi na vrakac. Mne tam ustrihli cely konektor k budikum, takze tech pinu mam do zasoby vice nez dost. Vcetne toho cidla s konektorem a tesnenim jsem platil tech 100 Kc. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.