Majkyork Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Zdravim chcem sa opytat ci nieje niekto z vychodneho slovenska najlepsie okres presov a okolie, co vie dorobit ten snimac hladiny ostrekovacv a kolko to stoji material +montaz (octavia II 2005/12 bez maxidotu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkyork Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Ma niekto nejaky navod, postup? Aky treba potrebny material, kam sa topresne napaja + postup kodovania? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 V podstatě je to jen doplnení čidla do nádobky (dá se dát i do té menší, co mají auta bez ostřikovačů světel) a dotažení jednoho drátu od čidla k přístrojovce. Druhý konec od čidla se myslím ukostří (to se dá vyčíst ze schématu). Pak se to nakóduje v kódování přístrojovky přičtením nějaké hodnoty (VCDS napoví). Takže materiál je to čidlo (pokud už neni součástí nádobky ostřikovačů), pár metrů drátu a pin do svorkovnice přístrojové desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Presne jak pise Sharky487. Jen krome toho co napsal je jeste potreba konektor s pinama k cidlu a tesneni kolem cidla. Ja to vsechno koupil na vrakaci asi za 100 Kc. A dodelaval jsem to do te mensi nadobky, neni to problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkyork Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 (editace) Velkost toho pinu k budikom asi nevie nikto co? Editováno: 30. Březen 2017, autor: Majkyork Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Nevim. Zajdi na vrakac. Mne tam ustrihli cely konektor k budikum, takze tech pinu mam do zasoby vice nez dost. Vcetne toho cidla s konektorem a tesnenim jsem platil tech 100 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.