Guppy Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Ahoj, možná se ptám hloupě, ale chci měnit kola a nemůžu najít místo nasazení heveru. V návodu jsou nějaké šipky, ale já je nemůžu pod prahem najít..... většinou tam jsou v liště výřezy, ale tady nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Žádná taková zesílená hrana zespodu není a takový tvar šipky vyražen v prahu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup92 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Karoq má dveře až přes práh, tak bych zkusil otevřít dveře, zda se mršky neschovávají pod ;-) (šipky) Jinak bys tam měl mít stejný "nálitek" za které se dá auto zvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 15. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Ahoj, děkuji za navedení. Až podle tvých fotek jsem to našel. Ale udivuje mě to, na dalších autech máme místo nasazení heveru na výztuze trochu viditelnější....tady je pouze výstupek a šipka. Ale děkuji moc. Už jsem to chtěl měřit podle návodu..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 15. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Mimochodem u FL je ta šipka zespodu plastového prahu, takže opravdu musíš na kolena, když ji chceš najít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 14. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 (editace) Mám odzkoušeno, že nejsnáz šipku najdeš po hmatu. Je vystouplá, takže jde krásně nahmatat. Na klasický "hyparmarketový" hydraulický zvedák jsem si koupil na Alíku gumu s V výřezem a zvedám to za to. Dokonce ta guma ani nestrhne originální plastický nátěr na zvedacím bodu výstupku prahu. A pokud by se někdo bál (stejně jako já před prvním zvednutím Karoqa), že výstupek na prahu zohne, jak se to stávalo běžně na Oktávkách, tak opravdu beze strachu. Tady je to místo opravdu bytelné a skutečně je uzpůsobeno ke zvedání😀. Editováno: 14. Listopad 2023, autor: alex.333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.