patrikderka Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Zdravím, prosím Vás, máte někdo osvědčené nastavení zvuku u Fabie? Mám tam jen 3 nastavení (výšky, středy, basy). Když pouštím přes Spotify, tak mám ještě ve Spotify daný EQ na rock a zní to fakt dobře. Jen se občas ten EQ nenacte a musím vypnout a zapnout hudbu. Tak jsem se snažil to nějak nastavit v tom EQ co má Fabie, ale nemohl jsem k ničemu dojít. Nevíte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 otázka je či máš Surround? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Ano, surround mám. I virtuální subwoofer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 nechávám trvale zapnutý surround a nic neřeším. Řekl bych že s origo repro asi nic lepšího nevykouzlíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Vsetko zalezi od stylu hudby, co pocuvas. Dalsi ovplyvnujuci faktor je, ze kazdy vnima zvuk inac. Niekomu vyhovuju basy, niekto ich neznasa a ide do vysok. To co vyhovuje mne nemusi mojmu bratovi napriklad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.