Olsen97 Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Zdravím, nevíte prosím někdo co by mohlo způsobovat tyhle pazvuky? IMG_6631.mov IMG_6629.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 A co ža tam má být za pazvuky? Mně to přijde jako běžné cvrlikání a chrastení TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olsen97 Vloženo 10. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Když jedu a přidám plyn tak je od motoru slyšet jak kdyby bzučení. Dneska jsem to zkoušel na rovince při 2000 otáčkách a dělá to ,,bzz pauza bzz pauza” atd. normální to není, schválně jsem na to koukal u kamaráda se stejným motorem a takhle mu to nezní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 bzuceni je normalni . .proste vstrikovace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Taky bych řekl, je to slyšet jen při ustálené jizdě v nižších otáčkách. Za mě standardní stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olsen97 Vloženo 24. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 Ahoj, tak jsem byl v autorizáku, zkoušeli víceméně vše a myslí si že to jsou vstřikovače. Nejspíš prej budou zakarbonovaný takže mi doporučili výměnu, že dekarbonizaci nedělají. Máte s tím nějakou zkušenost? Četl jsem něco o dekarbonizaci vodíkem + nějaká chemie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.