kadlec Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 už jste někdo rozebíral loketku? mám skorem prošoupanej potah, tak bych ho rád vyměnil, ale nevím jek rozebrat ten vršek loketky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 už jste někdo rozebíral loketku? mám skorem prošoupanej potah, tak bych ho rád vyměnil, ale nevím jek rozebrat ten vršek loketky otevres, vrazis tam sroubovak (mezi plast a misto, kde zachazi latka dovnitr) a lehce pacis - jde to dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 v to jsem doufal,ale měl jsem strach abych to nedokurvil, díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jde to celkem dobře, jen se nebát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 zejtra to prubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.