Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřebuji vyměnit na O1 1,6 55kw paliv. filtr, díval jsem se do manuálu, ale potřebuji poradit, jak zamezit vytečení paliva z odpojených hadiček a jak se vábec ty hadičky odpojují-vytáhnout nebo vytočit?

Potřebuji vyměnit na O1 1,6 55kw paliv. filtr, díval jsem se do manuálu, ale potřebuji poradit, jak zamezit vytečení paliva z odpojených hadiček a jak se vábec ty hadičky odpojují-vytáhnout nebo vytočit?

Ja ti to nereknu, ale proc to vlastne menis? Jen by me to zajimalo,zda-li se vadny filr nejak projevuje...

nevím jak to tam přesně je, podle jedné knížky tam jsou norm. spony-povolit a vytáhnout

podle druhé plastové spojky-stisknout západku a rozpojit

jestli tam jsou gumové hadice, tak je můžeš zamáčknout a pak nic nepoteče

• 3 roky později...

Ja ti to nereknu, ale proc to vlastne menis? Jen by me to zajimalo,zda-li se vadny filr nejak projevuje...

Po určitých kilometrech kolem 70-90tis. se mění palivový filtr. Je to z důvodu toho, že v každém benzínu jsou nečistoty a ten filtr je zachycuje (tím se ucpává). Projevovat se to může jakoli, špatné starty, auto netáhne, v nízkých otáčkách se dusí atd.

Již si to přesně napamatuji a mam dojem, že po uvolění spony jsem hadičky normálně vytáhl a co se týče vytečení benzínu tak mi vyteklo jen málo. Nejlepší je nejdříve odpojit hadičku co jde z filtru do motoru a na ni hned dát nový filtr a pak tu hadičku od nádrže.

SNIPER 2003: :palec2: ODPOVEDAS NA 4 ROKY STARU TEMU. :feve:;)

• Autor

No tak ted uz bych ho zase mohl znovu vymenit po tech kilometrech, tak diky za pripomenutupost-23-1156182784.gif

• 9 měsíců později...

šel poznat rozdíl po vyměně filtru ? a pokolik km to dělals me auto pri nizkych rychlostech cuka a v nizsich otackach nejede

já osobně jsem filtr měnil po cca 130 000 km, nebylo to podle mě potřeba. Auto mi taky v nízkých otáčkách cukalo, dusilo se, myslel jsem, že pal. filtr ale byly to SVÍČKY ! vyměnil jsem je, dal jsem NGK BUR6ET a mají najeto nějakých 30 000 km a naprosto v pohodě ! Doporučuji

• 1 rok později...

No tak ted uz bych ho zase mohl znovu vymenit po tech kilometrech, tak diky za pripomenutu :palec2:

Zdravim,

jak to teda dopadlo s tim filtrem? Mám tu samou motorizaci a potřeboval bych poradit jak to udělat a hlavně kde vubec ten filtr u tohohle motoru je?

Díky  :kol-47:

Měl by být pod pravým zadním prahem zespodu, jsopu na to takový spešl kleště, ale dá se to i ségrovo kleštěma. Jak jsou ty červený šipky na obrázku, tak tímto směrem pouze stlačit ten pojistný krkoužek( polokroužek nebo pojistka ve tvaru U) a hadičku vytáhnou směrem od filtru. FIltr je na takový objímce připevněný k podlaze.  Pak dát nový filtr a hadičky nacvaknout.

filtr.bmp

• 5 měsíců později...

SNIPER 2003: :palec2: ODPOVEDAS NA 4 ROKY STARU TEMU. :feve:wink.gif

Môže to pomôcť iným, ktorí to budú čítať trebars po 10 rokoch, nie ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.