Falcox Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Ahoj jezdím Superbem 2.0 TSI 200 kw r.v. 2019 a po zrychlení a následném sundání nohy s plynu v rozmezí 2000‐3000 otáček vozidlo začne vibrovat do volantu. Děje se to na všechny převodové stupně, ale ne vždy, proto je velmi složité závadu dokázat. Předvedu to jednou a podruhé, když se o to pokusím, se to nestane. Nejvíce je to poznat na sportovní režim, ale děje se to na všechny režimy. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Vozidlo má 135000 km a je ještě v záruce. Problém je, že autorizovaný servis stále říká, že se závada neprojevila. Dekuju za všechny tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Nahraj to na telefon a potom reklamuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 6. Červen 2023 Sdílet Vloženo 6. Červen 2023 135 000km a 200kW? Silentbloky ramena ešte pôvodne? Budú dávno po smrti. Na MQB vymeniť po 100 000km a potom každé 2 roky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcox Vloženo 6. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2023 Teď jsem se bavil s jedním mechanikem a já jsem si to pak taky uvědomil. Ty vibrace závisí pouze a jen na otáčkách motoru. Děje se to při jakékoliv rychlosti a stupni. Takže ano, někde bude silentblok v pytli a jak se při deceleraci nahne motor dopředu, tak to v rozmezi 2-3k otacek zacne vibrovat. Moc děkuju za radu. Proč tu výměnu nikde nepíšou to nevim. Zaměříme se na toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morisak86 Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Řeším stejný problem u Superbu 3 r.v. 2020, najeto 125k km. 2.0 Tsi 200kw. Pri reklamaci se nikdy nepodarilo prokazat. Podarilo se nejak vyresit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcox Vloženo 11. Února Autor Sdílet Vloženo 11. Února Jo jo, byl to setrvačník. Po výměně vše ok. Ale byly to obstrukce to se skodovkou řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morisak86 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Diky moc za info. Resil jsem v zaruce, ale samozrejme bez uspechu. Aktualne jsem jiz mimo zaruku. Nicmene setrvacnik to asi bude, protoze vibrace je i pri zarazenem D pri stani. Na N bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcox Vloženo 12. Června Autor Sdílet Vloženo 12. Června Jinak pro info, mám najeto od výměny cca 45 000 km a už to začíná dělat znovu. Nevíte náhodou jestli dává Škodovka záruku i na díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června DQ381? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcox Vloženo 14. Června Autor Sdílet Vloženo 14. Června Jo jo DQ381 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Svoboda Vloženo 28. Července Sdílet Vloženo 28. Července On 2/11/2024 at 4:43 PM, Falcox said: Jo jo, byl to setrvačník. Po výměně vše ok. Ale byly to obstrukce to se skodovkou řešit Na kolik vyšla oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcox Vloženo 28. Července Autor Sdílet Vloženo 28. Července Poprvé to bylo opraveno v rámci záruky. Podruhé jsem to zatím neřešil. Rozhodl jsem se, že s tim budu jezdit dokud to půjde a pak uvidíme. Protože jen setrvačník bude stát kolem 60 000 Kč a samozřejmě musí jít ven převodovka, takže oprava počítám kolem 80 000 Kč a teď už vim, že to vydrží max 40 000 km, takže je otázka, jestli to má smysl. Je tam něco špatně, ale nikdo neví co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.