Přejít na obsah

Vibrace při ubrání plynu


Falcox

Doporučené příspěvky

Ahoj  jezdím Superbem 2.0 TSI 200 kw r.v. 2019 a po zrychlení a následném sundání nohy s plynu v rozmezí 2000‐3000 otáček vozidlo začne vibrovat do volantu. Děje se to na všechny převodové stupně, ale ne vždy, proto je velmi složité závadu dokázat. Předvedu to jednou a podruhé,  když se o to pokusím,  se to nestane. Nejvíce je to poznat na sportovní režim, ale děje se to na všechny režimy. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Vozidlo má 135000 km a je ještě v záruce. Problém je, že autorizovaný servis stále říká, že se závada neprojevila.

 

Dekuju za všechny tipy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem se bavil s jedním mechanikem a já jsem si to pak taky uvědomil.  Ty vibrace závisí pouze a jen na otáčkách motoru. Děje se to při jakékoliv rychlosti a stupni. Takže ano, někde bude silentblok v pytli a jak se při deceleraci nahne motor dopředu, tak to v rozmezi 2-3k otacek zacne vibrovat. Moc děkuju za radu. Proč tu výměnu nikde nepíšou to nevim. Zaměříme se na toto. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...