SupermanXXX Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 na stránkách www.autobutikskoda.cz jsem našel octávku 4x4 myslel jsem že se v sedanu nikdy 4x4 O1 nedělala? víte o tom něco? ješte mě udivil interiér je tam palubovka jakoby z LaK ale sedačky normální. To se taky dělalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jo uz jsem videl 4x4 v sedanu byla to zlata metla a zlutej vnitrek s textilnima sedackama :-) byla to 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupermanXXX Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 to je sranda nebo fact? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jsou běžně.proč se nepodíváš třebas na www.vyzkoušeno.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 to je sranda nebo fact? proc sranda ?? ses ptal tak jsem odpovedel :-))) za vlidny slovo po me hodte kamenem :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupermanXXX Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 neházim kamenem jen jsem nepochopil toho smajlíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupermanXXX Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 to cosby: nenašel jsem na vyzkouseno žádnej sedan 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 je jich sice mene ale jsou - ja jsem treba nejednou potkal 1.8T ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) neházim kamenem jen jsem nepochopil toho smajlíka "f poho" :-) co tohle - sice neni zlata a ma normal sedacky http://www.tipcars.com/basic/karta.php?kf=...odkud=M&Lang=cz Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: malisss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupermanXXX Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 No to je přesně ta na kterou se ptám, je z toho Autobutik a má pravě norm. sedačky ale palubku z LaK. To je divný ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 No to je přesně ta na kterou se ptám, je z toho Autobutik a má pravě norm. sedačky ale palubku z LaK. To je divný ne no moc tomu nerozumim ale prijde mi ze je to predelanej (napul) interier na zlutej... kdyby ot byl origo mel by zlutej snad i koberec a cely vyplne dveri (ne jenom madla) asi se mu to tak libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) Liftback 4x4 se dělal pouze v provedení 1.8T. Měl v základu ESP a na hraně pátých dveří decentní lištu. Kufr samo menší (tak jako u kombi 4x4). Prodalo se jich málo. Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 městská policie praha má tušim že 4 kusy 4x4 1,8t sedan ve stříbrné metle a pak jsou eště asi 2 taky 4x4 1,8t, ale ty jsou klasicky bílé s polepama mp a majákama, tu už jste určtě vyděli na silnici, jak s ní šmejdi měřej rychlost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 No to je přesně ta na kterou se ptám, je z toho Autobutik a má pravě norm. sedačky ale palubku z LaK. To je divný ne To si akorát někdo sehnal plasty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.