Přejít na obsah

Osvětlení SPZ

Franta 1

Doporučené příspěvky

Tak nechápu, zrovna jsem měnil LEDky s CAN-BUS na spzce, sednu do auta a svítí mi kontrolka světel :-/ kupoval jsem tyto:

Fakt nechápu :-/ akorát jsem si všiml, že jsem se při zasunování celé té blbosti jisker, že jsem se dotknul asi kufru (kov).

Děkuji za tipy :-/ a hlavně co s tím? rrr

PS: palubní počítač samozřejmě ukazuje "zkontrolujte osvětlení registrační značky" :-/

Editováno: , autor: Pawlisko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

díky za vyčerpávající informaci,hodně mi to dalo...takže se ptám znova - jde to předělat na sufid žárovku,jestli existuje nějaký adaptér nebo celej vnitřek nějak překopat,pokud to už někdo řešil.trapný odpovědi jako napsal pan moderátor nepotřebuju číst.

Odkaz ke komentáři

Nevím co se rozčiluješ, vždyť má pravdu.  Na sufidku to světlo nepředěláš.  Pak nevím proč chceš dávat 8W Ledku, to budeš oslňovat auta za sebou?  Mám tam 2,3W s paticí T10 a nemám s tím nejmenší problém.  Výměna je na 10min.

http://www.stualarm.cz/produkt/95209cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-1led/3smd/

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...