Leden 15, 201312 r Tak nechápu, zrovna jsem měnil LEDky s CAN-BUS na spzce, sednu do auta a svítí mi kontrolka světel :-/ kupoval jsem tyto: Fakt nechápu :-/ akorát jsem si všiml, že jsem se při zasunování celé té blbosti jisker, že jsem se dotknul asi kufru (kov). Děkuji za tipy :-/ a hlavně co s tím? rrr PS: palubní počítač samozřejmě ukazuje "zkontrolujte osvětlení registrační značky" :-/ Upraveno Leden 15, 201312 r od Pawlisko
Leden 15, 201312 r Kdyby byly špatné pojistky, tak by nesvítěly ledky vůbec ne? (jen se ptám) Nechtěl jsem zakládat nové téma.
Leden 31, 201510 r trošku oživím tema -. protože nemám rád obyč žárovky a mám všude vysocesvítivé COB LED o výkonech 8W každá,tak jsem narazil na problém - osvětlení SPZ má T10 a tak se ptám,jde to nějak předělat na sufid?
Leden 31, 201510 r díky za vyčerpávající informaci,hodně mi to dalo...takže se ptám znova - jde to předělat na sufid žárovku,jestli existuje nějaký adaptér nebo celej vnitřek nějak překopat,pokud to už někdo řešil.trapný odpovědi jako napsal pan moderátor nepotřebuju číst.
Únor 4, 201510 r Nevím co se rozčiluješ, vždyť má pravdu. Na sufidku to světlo nepředěláš. Pak nevím proč chceš dávat 8W Ledku, to budeš oslňovat auta za sebou? Mám tam 2,3W s paticí T10 a nemám s tím nejmenší problém. Výměna je na 10min. http://www.stualarm.cz/produkt/95209cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-1led/3smd/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.