Pawlisko Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 (editace) Tak nechápu, zrovna jsem měnil LEDky s CAN-BUS na spzce, sednu do auta a svítí mi kontrolka světel :-/ kupoval jsem tyto: Fakt nechápu :-/ akorát jsem si všiml, že jsem se při zasunování celé té blbosti jisker, že jsem se dotknul asi kufru (kov). Děkuji za tipy :-/ a hlavně co s tím? rrr PS: palubní počítač samozřejmě ukazuje "zkontrolujte osvětlení registrační značky" :-/ Editováno: 15. leden 2013, autor: Pawlisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Co pojistky? Ale to je dotaz spíše do OII, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Kdyby byly špatné pojistky, tak by nesvítěly ledky vůbec ne? (jen se ptám) Nechtěl jsem zakládat nové téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.ass Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 trošku oživím tema -. protože nemám rád obyč žárovky a mám všude vysocesvítivé COB LED o výkonech 8W každá,tak jsem narazil na problém - osvětlení SPZ má T10 a tak se ptám,jde to nějak předělat na sufid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Vyndej a rozeber jedno světlo a odpovíš si sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.ass Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 díky za vyčerpávající informaci,hodně mi to dalo...takže se ptám znova - jde to předělat na sufid žárovku,jestli existuje nějaký adaptér nebo celej vnitřek nějak překopat,pokud to už někdo řešil.trapný odpovědi jako napsal pan moderátor nepotřebuju číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Nevím co se rozčiluješ, vždyť má pravdu. Na sufidku to světlo nepředěláš. Pak nevím proč chceš dávat 8W Ledku, to budeš oslňovat auta za sebou? Mám tam 2,3W s paticí T10 a nemám s tím nejmenší problém. Výměna je na 10min. http://www.stualarm.cz/produkt/95209cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-1led/3smd/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.