Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, mám dotaz ohledně "nového auta".

Před cirka 2 měsíci jsem koupil III ovci z bazaru. Najeto pouze 47tisic, model 2018, 1,4 TSI

Až po koupi co jsem vyjel z města jsem si všiml že při cca 100km/h a 2200 otáčkách dělá auto divné zvuky. Jedná se o takové hučení v pravidelných intevalech

Připodobnil bych ten zvuk k jízdě po panelech nebo jak kdybych najel a zase sjel z bílé čáry. Dunění zní při záběru ale i když dám nohu z plynu. Když zrychlím nebo naopak zpomalím tak zvuk ustane.

Někdy tyto zvuky slyším i při cca 50-60km/h u stejných otáček.

Nevíte někdo čím by to mohlo být a zda to má smysl řešit?

Díky moc.

• o 9 měsíců později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Hoši, vyřešili jste to nějak? Teď se mi to začalo stávat taky… Nechával jsem vypnout ACT, protože to dunělo a pak byl klid. Minulý týden natankuju na Orlenu a děje se mi to samé… 

Vloženo
V 16. 6. 2023 na 11:20, Lukášje napsal:

Až po koupi co jsem vyjel z města jsem si všiml že při cca 100km/h a 2200 otáčkách dělá auto divné zvuky. Jedná se o takové hučení v pravidelných intevalech

Připodobnil bych ten zvuk k jízdě po panelech nebo jak kdybych najel a zase sjel z bílé čáry. Dunění zní při záběru ale i když dám nohu z plynu. Když zrychlím nebo naopak zpomalím tak zvuk ustane.

Díky moc.

videl bych to na normalni rezonance ve vyfuku. Pokud to uz nema origo vyfuk, tak to je tim spis.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...