lh13 Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 (editace) Chtěl bych se zeptat,chtěl bych si doma prohodit volanty 4-rameno za 3-rameno.Bylo by to čistě kus za kus.Žádné multifunkce změna apod.Jde jen o přehození volantu!Dokázal by mi někdo poradit přesný postup výměny a na co si dát případně pozor!Na všech autech co jsem vlastnil jsem si vždy volant měnil sám,ale u O3 se raději zeptám na postup,protože je to zatím nejnovější auto co vlastním.Myslím,že jsem kolem aut zběhlý,tak by to snad neměl být problém...předpokládám,že důležité je aby nevystřelil airbag:-),odpojuje se tady ještě baterie?-kvůli tomu riziku výstřelu airbagu?,důležité je asi dobře si volant označit,aby poloha zůstala stejná,že?a bude mi to poté házet nějakou chybu a budu muset poté vymazat na VAGu a nebo ne?Protože VAGem neholduji,bohužel...Případně to nechám udělat servis,ale raději si vše dělám co mohu na autě sám,ne kvůli penězům,ale kvůli pečlivosti a abych se u auta něco přiučil-baví mě to!Prosím tedy byl bych rád,kdyby tu někdo mi dokázal popsat postup jak to udělat,aby vše proběhlo bez potíží budu moc vděčný!!!Buď to tady a nebo klidně do SZ....díky Editováno: 12. Červenec 2015, autor: lh13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Treba to bude podobny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 V sekci Ostatní je k dispozici dílenská příručka, kde ten postup najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters7 Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 (editace) Ahoj, poradil by nekdo, zda mohu vymenit ctyrramenny volant za triramenny s multifunkci kus za kus, kdyz mi nevadi, ze multifunkce nebude fungovat? Predem dekuji za rady:) Octavia 3, 2014 Editováno: 15. Březen 2019, autor: peters7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motis Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Dotaz na vás odborníky, mohu do svého auta namontovat jakýkoliv volant škoda (octavia, rapid, fabia) i když nebude sedět číslo kódu s mým číslem co mám na volantu? Octavia 3 (2013). Multifunkci neřeším, jen výměna volantu kus za kus, díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 17. Červen 2023 Sdílet Vloženo 17. Červen 2023 (editace) Ahoj, Mam tento volant, soubor je v priloze.Chtel jsem si ho nechat potahnout, ale u me je to strasne komplikovane, protoze bud to nikdo nema a nebo bych musel byt bez auta.Coz si nedovedu predstavit :) .A zajimalo by me, jestli tento volant bude pasovat misto toho meho... Volant - kožený Škoda 5E0064241CWD (skoda-dily.cz) Snad uz jsem to dal do spravne sekce. Vim, ze ten zkoseny asi ne, to je myslim od roku 2017. Editováno: 17. Červen 2023, autor: csbot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 17. Červen 2023 Sdílet Vloženo 17. Červen 2023 Koupil bych něco podobného, nechal potáhnout a pak vyměnit, pokud nemůžeš být bez auta. Jinak ten z tvého inzerátu by pasovat měl. https://www.sbazar.cz/automlyn/detail/188868543-volant-fabia-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.