Norotos Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 (editace) Zdravím, jdu si pro radu nebo tip na co se mám připravit. Mám Octavii 3 rs 245 najeto 50 000km. Dsg v režimu sport v zahřátem stavu při dobrzdovani ze 4tky na 3jku celkem dost skubne. Popsal bych to jako když s manuálem rychle pustím spojku. Když auto nechám doplachtit bez brzd tak preradi ze 4 na 3 skoro bez škubnuti, úplně nepatrně. Napadá někoho co šlo do kopru? Do servisu jsem objednaný ale až na 11.7. Dík za tipy. Editováno: 3. Červenec 2023, autor: Norotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 Aku to ma prevodovku? Lebo na 7 stupnovej to pozorujem tiez. Vraj by mal pomoct update softveru prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norotos Vloženo 4. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 Je tam 7 kvaltova mokrá dq381. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.