George Couser Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) Video A tady text Odkaz (5. příspěvek na stránce) A teď pánové: Nemám teď 1.8T k dispozici, takže kdo z vás natočí tu Octu na 5ku do mírného stoupání, ať je sranda. Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 VideoA tady text Odkaz (5. příspěvek na stránce) A teď pánové: Nemám teď 1.8T k dispozici, takže kdo z vás natočí tu Octu na 5ku do mírného stoupání, ať je sranda. co to jako je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Proč s tim pekáčem zacláněl v tom levym pruhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 to mi připadá jak točit video se Š120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 TomasB: Ale v tom threadu majitelé ruských aut ty svoje do krve obhajují a jakákoliv zastaralost je právě jejich výhodou, navíc ta kalina jede líp jak 1.8 a zatímco majitelé 2110 když jedou jako prase, tak jim to žere 5 v extrémním případě 6 litrů, tak s 1.8T se nedá jet pod 13.... No a já tady odkazuju na video s tou kalinou a pak příspěvek, kde tvrdí, že 1.8T tam jede hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Jaden příspěvek tam zní: GC: ty jsi v ladě v životě taky nejel viď ? to mi poraď co mi nabídneš na naše silnice jako lepší nový auto než ladu v ceně do 300 litrů ? A já bych mu doporučil za 300 litrů koupit zánovní Oktávku 1.8Turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 No, asi takhle. Pokud si někdo koupí Logana, tak na něj určitě nebude na venek nadávat. Stjně tak, pokud si koupí Lada, Mazdu nebo třeba Škodovku. To je přeci normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Dobrý hovado... 180 na 80 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 TomasB: Ale v tom threadu majitelé ruských aut ty svoje do krve obhajují a jakákoliv zastaralost je právě jejich výhodou, navíc ta kalina jede líp jak 1.8 a zatímco majitelé 2110 když jedou jako prase, tak jim to žere 5 v extrémním případě 6 litrů, tak s 1.8T se nedá jet pod 13.... No a já tady odkazuju na video s tou kalinou a pak příspěvek, kde tvrdí, že 1.8T tam jede hůř. to zrychlovalo jak kolo do kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 něják jsem nepobral, co tu dotyčný, který sem dal to video řeší??? jestli si myslí, že benzínový motor ruské produkce je lepší a záuračně hospodárný oproti 1,8t WV tak asi nikdy s 1,8 t nejel a ubec neví o čem mluví!!! nic proti vasilum, ale ty auta fakt furt eště nejsou uplně to pravé!!!! a za tím si stojím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 oprava, ne že nejsou to pravé, spíš se něják zastavil vývvoj pár let zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Hele a jak dojel tak se otočil a jel posbírat ty věci co po cestě stratil néé : Těch 170 udělám i s 1.4 16v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Ty vole doteď jsem neveděl, ze existuje Lada Kalina a je to hnus velebnosti. Hlavně zvenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 něják jsem nepobral, co tu dotyčný, který sem dal to video řeší??? jestli si myslí, že benzínový motor ruské produkce je lepší a záuračně hospodárný oproti 1,8t WV tak asi nikdy s 1,8 t nejel a ubec neví o čem mluví!!! nic proti vasilum, ale ty auta fakt furt eště nejsou uplně to pravé!!!! a za tím si stojím!!! To vyznělo, jak bych to natáčel já a snažil jsem se vám tu dokázat, že ta Lada je lepší. ... jen jsem tu dal odkaz na diskuzi v garazi at se taky pobavíte, jak některým (všem) ladistům nateče žíla na čele, jakmile jim ukážete, že jsou i lepší auta než Lada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) Ještě to stojí 300 000 tisíc? No to mě poser. Tak někdo si to třeba koupí z nostalgie na staré časy nebo protože je prostě od narození Ladař, ale jinak nechápu. Za 300 000tis si koupíš vyvoněnou zánovní octavii 1 nebo spoustu jiných dobrých aut, ale tohle brrr. Navíc Lada se řídí heslem co tam není to se nezkazí. Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Ty vole doteď jsem neveděl, ze existuje Lada Kalina a je to hnus velebnosti. Hlavně zvenku Sme na tom taky tak nějak. Nějak k tomu pojmu "LADA" mi nesedí ten druhej pojem "auto", říkal bych tomu jenom LADA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 to sou grcy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Doporučuji si přečíst tak poslední 3-4 stránky té diskuze a názor si uděláte sami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 něják jsem nepobral, co tu dotyčný, který sem dal to video řeší??? jestli si myslí, že benzínový motor ruské produkce je lepší a záuračně hospodárný oproti 1,8t WV tak asi nikdy s 1,8 t nejel a ubec neví o čem mluví!!! nic proti vasilum, ale ty auta fakt furt eště nejsou uplně to pravé!!!! a za tím si stojím!!! Myslím, že ten dotyčný co sem dal ten odkaz(George Couser), si naopak dělá srandu z Lady, si to pořádně přečti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Tak sem tam taky pridal svoji do mlyna ... panacek se snazil byt ftipnej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrolio Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 LIDI, co to koho napadá srovnávat nějakou Ladu s rychlostí a spotřebou s oktou 18t??? Já mám 18 bez turba, v plynu a do lehkého stoupání bych té Ladě natrhl prdel jako prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 LIDI, co to koho napadá srovnávat nějakou Ladu s rychlostí a spotřebou s oktou 18t??? Já mám 18 bez turba, v plynu a do lehkého stoupání bych té Ladě natrhl prdel jako prd No co se divíš, jsme všichni ješitní, někdo víc, někdo míň.(já samozřejmě míň) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 VideoA tady text Odkaz (5. příspěvek na stránce) A teď pánové: Nemám teď 1.8T k dispozici, takže kdo z vás natočí tu Octu na 5ku do mírného stoupání, ať je sranda. Tak teď nevím jestli žiju na Marsu, ale myslím, že srovnávat takhle Ladu Kalinu a Octu 1.8T je úplná hloupost, Octa by ji strčila hluboko do kapsy, o tom se nemá cenu bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.