zabiak Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 (editace) Tam se snad všichni zbláznili. Já jsem taky autofanatik, ale nebudu někomu tvrdit, že Octavia je lepší než Audy A6 Navíc tvrdit, že octavia je poruchovější než ten ruskej sráč . A to stím Roomstrem to je taky bomba. Jinak našel jsem článek kde si z Kaliny nějaký tuner udělal AUTO http://forum.avtoindex.com/viewtopic.php?t=9604 Editováno: 20. Prosinec 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 TomasB : a bacha na ty smajliky.)pouzivej je protoze ja sem je nepouzil a uz sem dostal prednasku odbornou jak jsou emotikony dulezite v komunikaci .) ale jako obvykle na svou otazku jsem nedostal odpoved pouze si nekdo musel vystelovat ego na kravine.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Právě jsem se na tamtom foru dozveděl, že Lada Kalina je bezpečnější a motor má lepší zvuk a lepší sedadla než Octavia a Audy A6 . A že Audy A6 má náskok díky ceně, a že by v tom nechtěl bourat ani jezdit, že Lada je lepší. Nové Audy A6 jsem osobně řídil a dlouhou trasu a musím říct, že je to bomba. Ale Lada je prostě Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Lidičky, pučte mi někdo kameru... Natočim jim 1.8T, že se budou sakra divit Na 5 do kopce ve 4 lidech a s plným kufrem... Ale víc jak 200 km/h tomu nedám, mám H-čkový zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Právě jsem se na tamtom foru dozveděl, že Lada Kalina je bezpečnější a motor má lepší zvuk a lepší sedadla než Octavia a Audy A6 . A že Audy A6 má náskok díky ceně, a že by v tom nechtěl bourat ani jezdit, že Lada je lepší. Nové Audy A6 jsem osobně řídil a dlouhou trasu a musím říct, že je to bomba. Ale Lada je prostě Lada Asi tam budu chodit casteji tam se clovek fakt dokaze dobrat zasmat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 no, trošku jsem je začal popichovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 No nejlepší na tom je, že tam tím tématem se baví celá garáž.autorevue.cz, jak tam cca 5-7 Ladistů do krve obhajuje svoje špičkové stroje, jejichž úrovně ostatní dosáhnou až za 30 let. (A to jen díky tomu, že to budou kopírovat ) Jo a prosím, když tam píšete příspěvky, tak nevykřikujte "Lada je sh*t, Škoda rulezzz!", tím jim akorát nahráváte na smeč, ale zkuste je ubít jejich vlastními argumenty...to pak je teprve ta pravá zábava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 hoši, teď to tam zase stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 hoši, teď to tam zase stojí za to Ze se na to nevykasles,hadat se s takovejma sockama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 tak tohle mi hlava nebere Lada ta vec nema ABS jo? a s tim se muze jezdit po evrope? davaj se do toho uz pytle? haháá znacne usmevave tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 hoši, teď to tam zase stojí za to Ze se na to nevykasles,hadat se s takovejma sockama.... mňo, mám z toho děsnou prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 už přiznal, že Lada je salám za 30,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alík Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Tak jsem se taky chvilku smál, ale čím více jsem četl to jejich forum, tak jsem spíš zdešenej. Jak někdo může tvrdit že ABS a celkově bezpečnost jsou zbytečný? Jak uvidím na silnici jedoucí Láďu beru i s koktou roha. Byč a pryč. Jsou to šílenci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Právě jsem se na tamtom foru dozveděl, že Lada Kalina je bezpečnější a motor má lepší zvuk a lepší sedadla než Octavia a Audy A6 . A že Audy A6 má náskok díky ceně, a že by v tom nechtěl bourat ani jezdit, že Lada je lepší. Nové Audy A6 jsem osobně řídil a dlouhou trasu a musím říct, že je to bomba. Ale Lada je prostě Lada Hmmm... to je zajímavý. Asi toho svýho šráka prodám a koupím si pořádně nadupanou Ladu Kalinu. A pak to těm Oktávkám a Audinám dám na dálnici pořádně sežrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 a magori,ze si kupujou A6ky za takovej kotel... ,kdyz muzou za to mit tolik kvalitnich ruskych vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 разве ты этого не знаешь LADA их лучший !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 разве ты этого не знаешь LADA их лучший !! ateď česky, azbuku jsem už navzdory letův výuky zapoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 A Ladáci si šli hodit mašli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 no to mě poser ...co je to za kreténa . Dyť ten chlapec ani neví o čem mluví . Pořád mele něco o haldě šrotu (Kalina) ccsssss to jsou mi věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) už se jim to tam nějak rozpadá, příspěvků od pomatenců řádně ubylo To mně sere, to mně sere, už není taková prdel Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 už se jim to tam nějak rozpadá, příspěvků od pomatenců řádně ubylo To mně sere, to mně sere, už není taková prdel Me uz se drzi jenom jeden silenec...pocitam ze to do dvou dnu opadne .-)a mame po prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dussič Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 tak tohle mi hlava nebere Lada ta vec nema ABS jo? a s tim se muze jezdit po evrope? davaj se do toho uz pytle? haháá znacne usmevave tema Přiložím polínko dávaji pytle ,ale plné slámy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ladamaniaci Všimněte si, že od mého dotazu v 1:07 mi nikdo z rusomilů nebyl schopný odpovědět a vyvrátit mé dotazy a tvrzení žádným argumantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.