Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Pneumatiky 175/70R14 jízdní vlastnosti - zkušenosti na Rapidu od r.v.: 2012

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím vás,

jezdíte někdo z vás v zimě (případně v létě) na pneumatikách 175/70R14 na Rapidu (generace od r.v.: 2012)? Jaké máte zkušenosti?

Mám Rapid Liftback s motorem 1.2 66kW. Mám dojem, že to dost plave a hůř brzdí. A při rozjezdu to moc nezvládá přenášet sílu - snadno se protočí. A na dálnici to není moc stabilní. Přijde mi, že jsou dobré tak do hlubokého sněhu a to je v našich podmínkách málokdy. Mám to auto krátce (cca od dubna), najeto jen pár tisíc km. 

Asi koupím na zimu alespoň 185/60R15.

Ty zimní pneu 175/70R14 jsem sice testoval teď v létě, takže je mi jasné, že to mělo horší vlastností vlivem teploty a typu vzorku. V zimě jsem je netestoval, protože jsou dost sjeté a staré (pneu byly na autě, když jsem ho kupoval koncem dubna, jako jediná sada kol). 

Nedávno jsem to s těmi 175/70R14 poslal ostřeji ve vesnici do jedné pomalé zatáčky a přišlo mi, že to levou přední pneu svlékne z disku.

Upraveno od 935Baby
grafické chyby

Na tom rozmere sa netreba diviť, osobne považujem rozmer 215/45 R16 za ideál na Rapid alebo Fábiu, všetko pod je uplávané na ceste až je to nebezpečné na jazdu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.