Aleš Hanus Vloženo 28. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2023 Ahoj, zdravím všechny. Mám Supa combi r.v. 2019 a chtěl by na zadek dát chrom. lištu nad r.z. jako má facelift. Má někdo zkušenost. Lišta se dá sehnat, ale mám problém sehnat zbytek těch lišt na světla do blatníku. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 29. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2023 Pokud se nemilým tak ta lista je součástí svetel a samostatne ji nesezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hanus Vloženo 30. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 Ahoj, díky za reakci. Sháněl jsem přes výrobce, ale zatím bez úspěchu. Ještě jsem přemýšlel o nějakých z bouraček, ale bude to oříšek. Jen se divím, že jsem nenašel na netu, že by to někdo zkoušel předělávat. ☹ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 30. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 Jediná možnost to překopat cele na fl světla nebo tady tahle možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 Na pred fl svetla tu listu nedas maji jiny sklon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hanus Vloženo 30. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 Ahoj, musím pochválit, máš vychytaný👍. Super varianta. A díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hanus Vloženo 30. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 A s tím sklonem, doladil bych tu lištu. Jen je sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hanus Vloženo 2. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Ahoj všem. Tak jsem konečně dokončil ten pokus o facelift a myslím, že to docela ujde. Posílám pár fotek kdyby to někoho zajímalo.😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Září 2023 Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Dotaz pls... je to opravdu lista fl nebo nejaka jina varianta te listy... A co svetla jsou FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hanus Vloženo 2. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Ahoj, nic není facelift. Lišta je neoriginální. Chrom lišta profil L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hanus Vloženo 2. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2023 https://www.tuningshop.cz/samolepici-lista-chrom-15mm-x-5m-typ-l/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Září 2023 Sdílet Vloženo 2. Září 2023 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Září 2023 Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Mene je nekdy vice 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Září 2023 Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Skoda ze ji nemaji skladem... Nikde jinde ji nemuzu najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hanus Vloženo 3. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Koupil jsem poslední, ale už cca před dvěma měsíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.