Rival5473 Vloženo 6. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2023 (editace) Ahoj, u všech aut jsem byl zvyklý, že jsem měl manuálu k vozu a v tom manuálu na konci byl servisní plán - taková tabulka, ve které bylo možné zjistit, co je kdy nebo v kolika najetých km předepsáno servisovat či vyměnit. Teď u Kamiqa v manuálu nic takového není a ani strejda Google mi překvapivě vůbec nepomohl. Nemáte někdo ponětí, kde servisní plán najít? Díky moc. Editováno: 6. Srpen 2023, autor: Rival5473 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 Nic takového u není. Generuje se on-line, podle VIN pří přejímce auta na prohlídku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 Anebo v dílenské příručce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.