Fan!s Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Už někdo něco slyšel? Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) někdo už to třeba slyšel: motor 2,0FSI nahradí 1,8TFSI. Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 někdo už to třeba slyšel: motor 2,0TFSI nahradí 1,8TFSI. Skončí 2.0FSI 110kw, nahradí ho 1.8TFSI s rovnakým výkonom. 2.0TFSI neskončí, to by Diamant neprežil Na zmeny od MR08 je ešte skoro, ale od januára 2007 drobné zmeny budú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Myslím, že bližší informace o MR2008 budou k dispozici na začátku jara (březen-duben). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 1,8TFSI má 118kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x15 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tady jsem narazil na info o "Změnách ve výrobním programu na rok 2007". Co se týče OII (je tam info i o ostatních modelech) tak je to : zvýšení ceny pro motorizace s DSG, označení motorizace pro L&K, sjednocení paketů výbav, interiér Alcantara pro Elegance a L&K, rádio Audience s 2 tunery, zrušení osvetlení zapakovače, u kožených interiérů budou hlavové opěrky ze syntetické kůže, aktivní tempomat, Aktivní Park Assist, místo klasické antény tzv "ploutev", integrovaná anténa v zadním, eventuelně bočním okně u kombi, mlhovky s funkcí Corner a Daylight, střešní nosiče v leštěném hliníkovém provedení, ukončení výroby verze s motorem 2.0FSI 110kW, náběh výroby verze s motorem 1.8TFSI 118kW ... Můžete to někdo potvrdit, vyvrátit, doplnit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ploutvicku potvrzuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 plutvicka sa mi paci, ak bude OII tak plutvicka je fayn. stve ma navysenie ceny pri DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Já ještě přidám co jsem se dočetl na webu CIMBU - ukončení motorizace 2.0 TDI PD 103kw. Co je na tom pravdy nevím, ale dost mě to překvapilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Já ještě přidám co jsem se dočetl na webu CIMBU - ukončení motorizace 2.0 TDI PD 103kw. Co je na tom pravdy nevím, ale dost mě to překvapilo... pouze u Superbu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) No VW PD poslal k sipku, ale Nasinec z nich bude zit jeste hezkou radku let Editováno: 31. leden 2007, autor: Mefisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Zrusenie osvetlenia zapalovaca... to je teda uspora.. na take drahe auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Zrusenie osvetlenia zapalovaca... to je teda uspora.. na take drahe auto.. i na tom se šetří!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) Mně tam to osvětlení stejně nesedí..kdyby to aspoň bylo udělané jako osvětlení čudlu na rádiu, ale takhle to vypadá jak zásuvka za pade z Globusu.. Proto jsem ten zapalovač taky vyhodil Editováno: 31. leden 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Celkove tie uspory neznasam, moja prva Octavka II [ambiente, 2004] mala cidlo na hladinu kvapaliny. A dnesne Octavie II pokial nemas xenony to uz nemaju... atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 mam auto z 11/2004 elegance a to cidlo tam urcite nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Moje bolo August 2004 jedno z prvych v Ke a ho tam mam.. lepsie povedane mal som lebo som ho predal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Já ještě přidám co jsem se dočetl na webu CIMBU - ukončení motorizace 2.0 TDI PD 103kw. Co je na tom pravdy nevím, ale dost mě to překvapilo... pouze u Superbu... Oni tam právě mají napsáno, že se to týká supa i OII. Snad maj blbý informace...(?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 žiju v tom, že PD se nahrazuje commonrailem, stejnej objem, stejnej vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 s tím že 1.9TDI 77kw nahradí 1.6TDI který má mít 82 nebo 84kw,ale čtyřválc.common.rail.motory budou až ve faceliftu OII který bude představen na letošnim zářijovém autosalonu a prodej od jara 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 U tej plutvičky ale predpokladám, že sa zvýši cena, lebo jednak rádio Audience by malo mať 2 tunery a jednak tá bižutéria, ktorá je potrebná na napojenie antény v skle (zosilňovače filtre) nie je lacná. Zaujal ma ten daylight. To akože budú hmlovky svietiť cez deň? Myslím, že to očesávanie výbavy príde u každého modelu po zhruba 2-och rokoch. Zo začiatku auto dolaďujú a potom už len špekulujú ako ušetriť. Na ten facelift som sakra zvedavý, obávam sa, že predok bude už taký nejaký mongoloidný (rozumej Roomsteroidný) a že bude mať už aj natáčacie bixenóny. Ak sa toto stane, tak budem mať veľkú dilemu, či predok prestavať alebo nie. Tie natáčacie bixenóny by som sakra chcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Teda jestli bude u faceliftu OII předek jako u Roomsteru nebo nové Fábie,tak je nynější OII moje poslední škodovka,protože to je děs !!! On Roomster je v celku slušný auto,ale ten předek ho hyzdí,ten je fakt šílenej.Za to nová Fábie kterou už jsem viděl několikrát na vlastní oči je šílená celá,to se jim podle mě vůbec nepovedlo. Mám takové obavy že to ale můžeme čekat,protože koncern.sourozenci dělají to samé,Audi,W i Seat.To jsem na to zvědav. Sice už je pár obrázků jak by facelift měl cca vypadat,což by nebylo vůbec špatné,ale pochybuji že to tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Roman - ja mám info, že tie obrázky faceliftu OII sú skôr podobou Superbu. Ale nepočítam, že OII bude príliš odlišná. Škoda. Mne sa Roomster celkom páči, len ten predok je taký nejaký mongoloidný. Tak som fakt zvedavý, ako to napokon dopadne u OII. Len dúfam, že dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Koukám, Diamant nám přesedlal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesioP Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Zdravim, pro ty z Vas co se mne ptali na kola na OCT II modelovy rok 08 , tak jsem je hodil na stanky, jsou to 17 palcovky. vice na www.auto.asp2.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.