Přejít na obsah

Takhle se dělá muzika

miccap

Doporučené příspěvky

takhle zabít do rezervy woofer od Focalu, věčná škoda. věřim, ze ti přijde, že to hraje dobře, ale pochybuju, že máš přimý srovnání s timhle wooferem v bedně. jinak by mě docela zajímal zvukovej projev, když to máš zadeklený...

Tissot: jistě, pokud seženeš woofer, kterej má předepsanej takhle malej objem, pohoda, ale to zas bude mít výkony nic moc

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takhle zabít do rezervy woofer od Focalu, věčná škoda. věřim, ze ti přijde, že to hraje dobře, ale pochybuju, že máš přimý srovnání s timhle wooferem v bedně. jinak by mě docela zajímal zvukovej projev, když to máš zadeklený...

Tissot: jistě, pokud seženeš woofer, kterej má předepsanej takhle malej objem, pohoda, ale to zas bude mít výkony nic moc

Asi máš pravdu,že v bedně to hraje líp ale to dojezdové kolo co mám uvnitř uděla docela slušnou ozvučnici a celkový dojem z kvalitní muziky je fakt pěkný.A hlavně to řešení co se týče mista a praktičnosti kufru je asi bez diskuze.Nevim ale jsem spokojený.

Odkaz ke komentáři

jj, to samozřejmě, řešení je to opravdu elegantní a užitná hodnota kufru zůstala, tomu tleskám(btw rezervu tam máš nebo ne?), hifi projevu nezatleskám, ale hlavně, že se líbí tobě

Díky díky! Rezervu tam mám ale jen tu hubenou pneumatiku(dojezdové kolo)Škodovka ho nedělá z nepochopitelných důvodu a tak jsem to musel objednávat přes VW.

Odkaz ke komentáři

Luke288 má v niecom pravdu...Na efekt a priestor velmi dobré a aj pekné riesenie...No keby si mal ten istý basák v bedni, poznal by si rozdiel. Ja mám v kufri v jednej bedni dva, no uz do kufra nedám nic. Pocul som jeden v zástavbe na rezervu, potom som si odpojil jeden zo svojej bedne, aby hral len jeden a rozdiel pocul aj majitel...Z jeho sa ozývalo také plechovejsie duc duc...je ale pravda, ze máme rovnaké woofre,ale nie zosík a rádio. Ale myslím, ze rozdiel to je..

Odkaz ke komentáři

Asi jo.Asi máte pravdu ale chtěl jsem mit v autě dobrou muziku a toto řešení mi přišlo docela elegantní a praktické.Mě jde i o to,že když to poslouchám potichu,tak tam jsou dobře vykresleny jak výšky,tak středy i basy.Na lepší řešení v autě jsem ještě nepřišel.Kdyby jste měli nějaké návrhy jak to vylepšit,tak budu jedině rád.Roman.

Editováno: , autor: Romariooo
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

HELIX ale ted se na tom laboruje.Při některé muzice ve výškových reprákach se ozývá praskání...něco jako rozsypaný čaj.Výškovy repráky jsou vyměněny ale dělá to pořád.Ale je fakt že to dělá při max.hlasitosti.Jestli už to neni nějaké zkreslení.Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...