Romariooo Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Hlavně že se ti moje hifi soustava líbi....jo! a gumovej volant je prodaný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) takhle zabít do rezervy woofer od Focalu, věčná škoda. věřim, ze ti přijde, že to hraje dobře, ale pochybuju, že máš přimý srovnání s timhle wooferem v bedně. jinak by mě docela zajímal zvukovej projev, když to máš zadeklený... Tissot: jistě, pokud seženeš woofer, kterej má předepsanej takhle malej objem, pohoda, ale to zas bude mít výkony nic moc Editováno: 9. Květen 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 takhle zabít do rezervy woofer od Focalu, věčná škoda. věřim, ze ti přijde, že to hraje dobře, ale pochybuju, že máš přimý srovnání s timhle wooferem v bedně. jinak by mě docela zajímal zvukovej projev, když to máš zadeklený...Tissot: jistě, pokud seženeš woofer, kterej má předepsanej takhle malej objem, pohoda, ale to zas bude mít výkony nic moc Asi máš pravdu,že v bedně to hraje líp ale to dojezdové kolo co mám uvnitř uděla docela slušnou ozvučnici a celkový dojem z kvalitní muziky je fakt pěkný.A hlavně to řešení co se týče mista a praktičnosti kufru je asi bez diskuze.Nevim ale jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jj, to samozřejmě, řešení je to opravdu elegantní a užitná hodnota kufru zůstala, tomu tleskám(btw rezervu tam máš nebo ne?), hifi projevu nezatleskám, ale hlavně, že se líbí tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jj, to samozřejmě, řešení je to opravdu elegantní a užitná hodnota kufru zůstala, tomu tleskám(btw rezervu tam máš nebo ne?), hifi projevu nezatleskám, ale hlavně, že se líbí tobě Díky díky! Rezervu tam mám ale jen tu hubenou pneumatiku(dojezdové kolo)Škodovka ho nedělá z nepochopitelných důvodu a tak jsem to musel objednávat přes VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host maxxxx Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Luke288 má v niecom pravdu...Na efekt a priestor velmi dobré a aj pekné riesenie...No keby si mal ten istý basák v bedni, poznal by si rozdiel. Ja mám v kufri v jednej bedni dva, no uz do kufra nedám nic. Pocul som jeden v zástavbe na rezervu, potom som si odpojil jeden zo svojej bedne, aby hral len jeden a rozdiel pocul aj majitel...Z jeho sa ozývalo také plechovejsie duc duc...je ale pravda, ze máme rovnaké woofre,ale nie zosík a rádio. Ale myslím, ze rozdiel to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Asi jo.Asi máte pravdu ale chtěl jsem mit v autě dobrou muziku a toto řešení mi přišlo docela elegantní a praktické.Mě jde i o to,že když to poslouchám potichu,tak tam jsou dobře vykresleny jak výšky,tak středy i basy.Na lepší řešení v autě jsem ještě nepřišel.Kdyby jste měli nějaké návrhy jak to vylepšit,tak budu jedině rád.Roman. Editováno: 11. Květen 2007, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Na uzavretu ozvucnicu nieje potrebna taka ista velka litraz ako na Bassreflex ... znackovym subwooferom postaci 20 litrov a vykonovo su niekde okolo 450 W RMS , takze to malo nieje... Takze tam ostane miesto na rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Hudba do auta prostě neodmyslitelně patři...horši to je když to pouštim nadoraz...a jede sanitka nebo naše slavná policie...to je pak průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 tak to tady snad ani nepiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Já vím...člověk musi být rozumný.Souhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Já vím...člověk musi být rozumný.Souhlasim. a když vozíš v autě psa, tak si taky "vodPESanej", proč to je asi každému jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Směju se...ale naštěsti psa v autě nevozim...to by pak chodil jako ožralej z těch basu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Odešel mi zesilovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 to byl zesík bez ochrany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Skor nejaka cinska sunka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 HELIX ale ted se na tom laboruje.Při některé muzice ve výškových reprákach se ozývá praskání...něco jako rozsypaný čaj.Výškovy repráky jsou vyměněny ale dělá to pořád.Ale je fakt že to dělá při max.hlasitosti.Jestli už to neni nějaké zkreslení.Nemáte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Ukostreny zosilovac mas dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Ano.Všechny kabely jsou zkontrolovány a dokonce byl vyměněný i zesilovač helix a ted tam je peoneer a dělá to stejně.Rušivé praskání z přednich výškových reproduktoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 tak pokud hulíš ten zesík na plnej výkon tak tam jistý zkreslení bude, taky záleží, jestli třeba ten výkon co na ty vejškáče pouštíš neni pro ně už kritickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Vypadá to tak protože se vyzkoušeli čtyři stejny zesilovače a dělá to pořád.Nezdá se mi že všechny zesilovače jsou špatny.To je asi blbost.Ach jooo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 tak jsou holt ty vejškáče slabý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Podle mě to bude něčim jinym ale jakmile na to přijdu tak dám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 i kdyz zase se mi pak nezdá, proc by hořel zesík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.