flyok Vloženo 21. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2023 Přešel jsem do Karoqa z Golfu A tam jsem jedním tlačítkem na klimatizaci zapnul Low teplotu, plný výkon větráku a vnitřní okruh vzduchu. Tím se docílio celkem rzchlé vychlazení interiéru. Je ta možnost i v Karoqu? Třeba přes infotainment? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 27. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2023 jsem ten stejný případ, v Golfu jsem to měl a občas ve vedru používal, ale tady to neni, ani nikde v menu. Ale takových věcí tady oproti Golfu chybí víc, například chlazení schránky spolujezdce, štěrbina na parkovací lístky přímo v palubce (tady musíš otvírat přihrádku spolujezdce), těsnění mezi předními a zadními dveřmi, to na spodní hraně dveří taky nic moc, plno věcí si musíš dokoupit -třeba bezpečnostní šrouby ke kolům (v Golfu byly) atd atd. A ten Golf byl před šesti lety o skoro 200 papírů levnější 😞 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyok Vloženo 28. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2023 Jo, přesně mám podobný dojem. Mě třeba nebetyčně štvalo vnitřní osvětlení - ty dušičkové žárovečky ve vnitřním osvětlení. Tvl celé auto v LEDkách a oni dají dovnitř obyč žárovečky s nulovou svítivostí. LEDky uvnitř jsem měl v 8 let starém Golfu standardně. Tohle jde ale naštěstí vyměnit snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2023 Jenže tady není téma o ledkách. Tak se drž původního zadání tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.