Patrik1971 Vloženo 27. Srpen 2023 Vloženo 27. Srpen 2023 Predpokladam,ze kazda Scala ma nadrz o objeme 50l,teda aspon ta moja benzinova. Co som prekvapeny,ze pri dojazde 15km natankujem celkom pravidelne okolo 49,5 litra paliva do 1 cvaku pistole.Pri naslednom pokuse dotankovat este nejake dalsie litre,ako trebars u Superba vsak nieje mozne a nadrz okamzite pretecie,proste viac do nej nedostanem.Je to iba u mna,alebo to je standart? Citovat
Jan R. Vloženo 27. Srpen 2023 Vloženo 27. Srpen 2023 Ne, já tam tak 3 l dostanu i přes 52l. Škoda, že tam není odvzdušňovák jako u F3, sem to teče pomalu. Citovat
fsociety19x Vloženo 27. Srpen 2023 Vloženo 27. Srpen 2023 ak nahodou budem tankovat do plna tak skusim ceknut. vacsinou totiz davam tak 30+ litrov. kazdopadne to tankovanie po cvaknuti pistole sa neodporuca a dovodov je dost vela... 1 Citovat
Bubaq Vloženo 27. Srpen 2023 Vloženo 27. Srpen 2023 Jaké jsou ty důvody? Tankuju vždy plnou, vždy na 2-3 cvaknutí pistole. Vyšší stovky tisíc km v různých autech a nikdy žádný problém ohledně paliva, nádrže atd. Čemu by to mohlo škodit? Citovat
Jan R. Vloženo 28. Srpen 2023 Vloženo 28. Srpen 2023 Tak některá auta mají v trubce integrované aktivní uhlí, které by nemělo zůstat zatopeno. Spíše to ale dávají do návodu obecně. Moc lidí si neuvědomí, že když natankují po hrdlo a pak to nechají stát na sluníčku benzín zvětší objem. Přepadem to poteče na zem. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.