Delphin Vloženo 17. Září 2023 Sdílet Vloženo 17. Září 2023 Zdravím, hlásilo vám už auto někdy: "Závada: dveřní kontakt dveří řídiče"? Já to zažil v pátek. Nejdřív vypadl Travel assist, pak nechtěl běžet ani ACC, Lane assist nedostupný, pořád tyhle chyby cinkaly dokola. A vrchol byl, když se za jízdy začaly sklápět a otvírat zrcátka. Někdy obě, někdy jen řídičovo. Občas nešly otvírat okna na řidičově straně. Po zastavení se nepodařilo zamknout řidičovy dveře, musel jsem vzít nouzový klíček. Krátké vystoupení, zamknutí / odemknutí nepomohlo. Po asi 3 hodinách jsem se k autu vrátil a všechno fungovalo úplně normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 Nelamou se kabely ve dverich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 V trojkovým supovi se kabely nelámaly. Tohle bych viděl na vadný zámek dveří řidiče. Proto nejdou zamknout/odemknout, sklápí se zrcátka - auto si asi myslí že otevíráš, zavíráš auto, resp. ho zamykáš odemykáš. V diagnostice by měla být závada na zámku. Asistenti jsou asi následkem toho zmatený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 Asi v tom ma auto bordel. Protoze jestli nemas nastaveni uzamknuti nastartovaneho auta zvenku tak te nepusti zvenci zamknout. A kdyz zamknes zevnitr tak se nesklopej zrcadka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 Ani při zamknutí nastartovaného auta z venku se zrcátka nesklopí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 25. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Přesně. Mám aktivováno zamykání s běžícím motorem, ale zrcátka se sklápějí jen při vypnutém motoru. A tady se sama od sebe zavírala a otvírala, okna chvíli šla otevírat a chvíli ne, nefungovalo otevření impulzem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.