Delphin Vloženo 17. Září 2023 Vloženo 17. Září 2023 Zdravím, hlásilo vám už auto někdy: "Závada: dveřní kontakt dveří řídiče"? Já to zažil v pátek. Nejdřív vypadl Travel assist, pak nechtěl běžet ani ACC, Lane assist nedostupný, pořád tyhle chyby cinkaly dokola. A vrchol byl, když se za jízdy začaly sklápět a otvírat zrcátka. Někdy obě, někdy jen řídičovo. Občas nešly otvírat okna na řidičově straně. Po zastavení se nepodařilo zamknout řidičovy dveře, musel jsem vzít nouzový klíček. Krátké vystoupení, zamknutí / odemknutí nepomohlo. Po asi 3 hodinách jsem se k autu vrátil a všechno fungovalo úplně normálně. Citovat
lucky.jack Vloženo 18. Září 2023 Vloženo 18. Září 2023 V trojkovým supovi se kabely nelámaly. Tohle bych viděl na vadný zámek dveří řidiče. Proto nejdou zamknout/odemknout, sklápí se zrcátka - auto si asi myslí že otevíráš, zavíráš auto, resp. ho zamykáš odemykáš. V diagnostice by měla být závada na zámku. Asistenti jsou asi následkem toho zmatený. Citovat
ČudlR Vloženo 18. Září 2023 Vloženo 18. Září 2023 Asi v tom ma auto bordel. Protoze jestli nemas nastaveni uzamknuti nastartovaneho auta zvenku tak te nepusti zvenci zamknout. A kdyz zamknes zevnitr tak se nesklopej zrcadka Citovat
vita12 Vloženo 18. Září 2023 Vloženo 18. Září 2023 Ani při zamknutí nastartovaného auta z venku se zrcátka nesklopí... Citovat
Delphin Vloženo 25. Září 2023 Autor Vloženo 25. Září 2023 Přesně. Mám aktivováno zamykání s běžícím motorem, ale zrcátka se sklápějí jen při vypnutém motoru. A tady se sama od sebe zavírala a otvírala, okna chvíli šla otevírat a chvíli ne, nefungovalo otevření impulzem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.