petrryant Vloženo 19. Září 2023 Sdílet Vloženo 19. Září 2023 (editace) Dobrý den, Auto: Škoda octavia IV 1.5 tsi 2020 manuál Nevěděl bych někdo, co by mohlo dělat zvuk rachtani (mohu poslat video se zvukem, nevím jak vložit k příspěvku) Děje se to hlavně pri řazení z 1 na 2 po sešlápnutí spojky, poté další řazení bez problému. Predem diky za rady Editováno: 19. Září 2023, autor: petrryant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrryant Vloženo 19. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2023 Zde video se zvukem IMG_3236.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 To bych viděl na převodovku. A určitě do servisu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 To bude prevodovka ja to mal tiež 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrryant Vloženo 20. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2023 před 38 minutami, Anubis napsal: To bude prevodovka ja to mal tiež Děkuji, kolik by to cca mohlo stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 To bolo v rámci záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 @petrryantpříspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrryant Vloženo 20. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 Tak update: V autorizáku jsem vše popsal, oni to podle svých slov poslali přímo na vyjádření do škodovky a zpětná odpověď byla, že je to normální zvuk, který se může projevovat. Prý u některých aut dříve u některých déle a u některých vůbec. Což mi nepřijde moc logický, že by to nějaké mohlo dělat a nějaké ne. Ale podle škodovky není tento problém k řešení. Dost mi to vadí. Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.