petrryant Vloženo 19. Září 2023 Vloženo 19. Září 2023 (editace) Dobrý den, Auto: Škoda octavia IV 1.5 tsi 2020 manuál Nevěděl bych někdo, co by mohlo dělat zvuk rachtani (mohu poslat video se zvukem, nevím jak vložit k příspěvku) Děje se to hlavně pri řazení z 1 na 2 po sešlápnutí spojky, poté další řazení bez problému. Predem diky za rady Editováno: 19. Září 2023, autor: petrryant Citovat
boban1108 Vloženo 20. Září 2023 Vloženo 20. Září 2023 To bych viděl na převodovku. A určitě do servisu. 1 Citovat
petrryant Vloženo 20. Září 2023 Autor Vloženo 20. Září 2023 před 38 minutami, Anubis napsal: To bude prevodovka ja to mal tiež Děkuji, kolik by to cca mohlo stát? Citovat
Ondra16V Vloženo 20. Září 2023 Vloženo 20. Září 2023 @petrryantpříspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat
petrryant Vloženo 20. Říjen 2023 Autor Vloženo 20. Říjen 2023 Tak update: V autorizáku jsem vše popsal, oni to podle svých slov poslali přímo na vyjádření do škodovky a zpětná odpověď byla, že je to normální zvuk, který se může projevovat. Prý u některých aut dříve u některých déle a u některých vůbec. Což mi nepřijde moc logický, že by to nějaké mohlo dělat a nějaké ne. Ale podle škodovky není tento problém k řešení. Dost mi to vadí. Co si o tom myslíte? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.