sylar Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Zdravím, lze nějak vyměnit tyto dvě zrcátka? Každý má jiný konektor, jak to lze udělat? ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Jak iny? Ja tam ziadny rozdiel nevidim. Vytiahni ten zahnuty faston pin zo zrkadla smerom k sebe (kolmo na zrkadlo) a nasad opacnym postupom na nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sylar Vloženo 7. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Možná to z fotek není tak poznat, ale jeden je rovný s dirkou na konci a druhý je na konci s takovým háčkem, do kterého je ten kablik zaseknuty. Zkoušel jsem ho opatrně vyndat, ale bojím se trochu víc zabrat, abych to neznicil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Na tom druhém obrázku je úhlový faston konektor nasunutý na ten nůž zrcátka. Opatrně to musí jít stáhnout dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sylar Vloženo 8. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Jj, máš pravdu. Já se bál za to zatáhnout víc, abych to neurval, šlo to trochu ztuha, ale už se mi to podařilo vytáhnout. Moc díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.