Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny a měl bych dotaz. 

Při bezdrátovém nabíjení telefonu v přihrádce o4 se při vypnutí motoru a otevření dveří ozve hláška "nezapomeňte si mobilní telefon v přihrádce pro telefon". Tato hláška je, ale hrozně potichu. Dá se někde hlasitost zesílit. Korekce hlasitosti rádia nepomáhá a na volantu už je nefunkční. 

Děkuji za pomoc

Vloženo

Párkrát jsem zkoušel takto nabíjet... pokud telefon jen leží, tak se to dá, pokud po něm ale něco chci (spotify) nebo hůř - běží AA - tak se hřeje tak, že je velmi nepříjemné ho pak vzít do ruky, jak je horký... Navíc se ani moc nenabije, s trochou štěstí zůstane na % jak byl... Takže i když máme auta nabitá technologiemi, tak ho nabijím kabelem a i tak je to snad jen nějakých 10-15W... 

Tohle se mi líbí u nových škodovek... Všechny USBC 45W a bezdrátová podložka (v kodiaqu) aktivně chlazená. 

Návštěvník
Vloženo

Dá se bezdrátové nabíjení vypnout v O4 a položit mobil na místo "jen tak"? Díky.

Vloženo (editace)

Jj, presne podle navodu vyse jsem odpojil bezdrat. nabijeni asi 2 tydny zpet.

Jen dodam, ze v mem pripade jsem nejprve oddelal tu gumovou / jemnou vanicku (na co se primo poklada telefon) a pak uz mi slo zvednout to cele plato s civkou, konektory atd. 

Editováno: , autor: zdenal_cz
Návštěvník
Vloženo

Tak to je povzbudivé, proč to tedy kolegové rozebírají? To bych opravdu nechtěl, nejsem moc šikovný 🙂 Vypnu a je to.

Předpokládám správně, že v tom případě lze nabíjet přes USB-C zároveň při Apple Carplay (po kabelu). Díky.

Vloženo
On 10/17/2023 at 6:58 AM, lzap said:

Tak to je povzbudivé, proč to tedy kolegové rozebírají? To bych opravdu nechtěl, nejsem moc šikovný 🙂 Vypnu a je to.

Předpokládám správně, že v tom případě lze nabíjet přes USB-C zároveň při Apple Carplay (po kabelu). Díky.

No jelikoz zde se resi 2 veci (bezdrat. dobijeni a hlaska), tak jsem jen reagoval na vyse zminene rozebirani a vypnuti.

-Bezdrat. dobijeni nejde vypnout (pouze odpojit napajeci kabel);

-Hlaska o telefonu jde vypnout.

• o 3 měsíce později...
Vloženo
V 16. 10. 2023 na 6:49, Návštěvník napsal:

Dá se bezdrátové nabíjení vypnout v O4 a položit mobil na místo "jen tak"? Díky.

Dá se to vyřešit tak, že na tu podložku položíš mobil displejem dolů a dobíjet se nebude. Teda alespoň  můj Galaxy S20 to tak má a fůra dalších Androidu taky.

Vloženo

Já dávám mobil na výšku na dlouhou stranu za USB-C konektor, kde mám zapojený krátký kablík ze zahnutým konektorem - zde. Mám tak přihrádku volnou na klíče a doklady 🙂

• o 2 týdny později...
Vloženo

Z aktualne prezentovanych fotiek O4FL to vyzera, ze stredovy tunel sa nezmenil. rozmyslam ze by som skusil objednat a vymenit cely ten nabijaci blok ked budu ND na O4FL v predaji.

Ak by sa niekomu dostal do ruky skor, skuste to odfotit zo spodu ci to vyzera rovnako ako ten v O4.

Vloženo

Pro majitele telefonu s funkcí Always on displej mám malou radu. U Samsungu žere Always on cca 30% baterie. Doporučuji ho vypnout, aby se telefon trochu rychleji dobíjel. Výsledek je zhruba dvojnásobně vyšší přírůstek dobití než, když je AO zapnutý. Zkoušeno dnes. U Samsungu to lze vyresit nastavením rutiny, že když se mobil připojí k BT v autě, tak se AO samo vypne. Při odpojení se zase zapne. U mě to funguje.

Vloženo
12 hours ago, patrikcevela said:

Z aktualne prezentovanych fotiek O4FL to vyzera, ze stredovy tunel sa nezmenil. rozmyslam ze by som skusil objednat a vymenit cely ten nabijaci blok ked budu ND na O4FL v predaji.

Ak by sa niekomu dostal do ruky skor, skuste to odfotit zo spodu ci to vyzera rovnako ako ten v O4.

tiež na to čakám, malo by tam byť 15W dobíjanie s chladením, keď sa potvrdí že to skutočne funguje a neprehrieva telefóny a neničí im to batérie, tiež pôjdem do toho.

Vloženo (editace)

A proč si tedy, když vám to bezdrátové nabíjení vadí, neušetříte pár tisíc a nekoupíte si podložku USB-C s 15W bezdratem? Všude se toho na netu valí habaděj. Já o tom začínám vážně uvažovat, že prostě odpojím vestavěný bezdrát a do jednoho USBC zapichnu podložku  jasné, není to designová pecka, i když i to je easy řešitelné.

https://www.aliexpress.com/item/1005006020074915.html?srcSns=com.android.chrome&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60502240943&aff_fcid=ac1eb9b52bae4015a2eaf99f729461d8-1708170299399-00230-_EGCDIjR&tt=MG&aff_fsk=_EGCDIjR&aff_platform=default&sk=_EGCDIjR&aff_trace_key=ac1eb9b52bae4015a2eaf99f729461d8-1708170299399-00230-_EGCDIjR&shareId=60502240943&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=2e29bb7e7d614a7b99d71305e4a15d0a&afSmartRedirect=y

Editováno: , autor: dettektorr
Vloženo
V 16. 2. 2024 na 14:44, dettektorr napsal:

Pro majitele telefonu s funkcí Always on displej mám malou radu. ...

pripada mi, ze dnes byl po jizde telefon chladnejsi, ale budu pozorovat dale. kazdopadne moc diky za tip! :) 

Vloženo
On 2/17/2024 at 12:42 PM, dettektorr said:

A proč si tedy, když vám to bezdrátové nabíjení vadí, neušetříte pár tisíc a nekoupíte si podložku USB-C s 15W bezdratem? Všude se toho na netu valí habaděj. Já o tom začínám vážně uvažovat, že prostě odpojím vestavěný bezdrát a do jednoho USBC zapichnu podložku  jasné, není to designová pecka, i když i to je easy řešitelné.

https://www.aliexpress.com/item/1005006020074915.html?srcSns=com.android.chrome&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60502240943&aff_fcid=ac1eb9b52bae4015a2eaf99f729461d8-1708170299399-00230-_EGCDIjR&tt=MG&aff_fsk=_EGCDIjR&aff_platform=default&sk=_EGCDIjR&aff_trace_key=ac1eb9b52bae4015a2eaf99f729461d8-1708170299399-00230-_EGCDIjR&shareId=60502240943&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=2e29bb7e7d614a7b99d71305e4a15d0a&afSmartRedirect=y

Uz len preto ze to bude vyzerat ako v cirkuse. Uz len gorale na sedadla a ruzenec na spatak…

Chcem vylepsit funkciu ktoru vyuzivam s originalnym dielom kde si budem isty, ze to preslo aspon nejakym testom.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...