PavelHusník Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Zdravím všechny a měl bych dotaz. Při bezdrátovém nabíjení telefonu v přihrádce o4 se při vypnutí motoru a otevření dveří ozve hláška "nezapomeňte si mobilní telefon v přihrádce pro telefon". Tato hláška je, ale hrozně potichu. Dá se někde hlasitost zesílit. Korekce hlasitosti rádia nepomáhá a na volantu už je nefunkční. Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Pokud to jde, budu rád i já, jen z opačného důvodu. Já bych to rád ztlumil zcela 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 sledujte si, či vám to neprehrieva telefón. Mne to na Samsung Note 20 ultra zničilo za pár mesiacov baterku, inému členovi fóra zase baterku na 2 iphonoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 Párkrát jsem zkoušel takto nabíjet... pokud telefon jen leží, tak se to dá, pokud po něm ale něco chci (spotify) nebo hůř - běží AA - tak se hřeje tak, že je velmi nepříjemné ho pak vzít do ruky, jak je horký... Navíc se ani moc nenabije, s trochou štěstí zůstane na % jak byl... Takže i když máme auta nabitá technologiemi, tak ho nabijím kabelem a i tak je to snad jen nějakých 10-15W... Tohle se mi líbí u nových škodovek... Všechny USBC 45W a bezdrátová podložka (v kodiaqu) aktivně chlazená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Dá se bezdrátové nabíjení vypnout v O4 a položit mobil na místo "jen tak"? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 @lzap Vycvaknout celou podložku a odpojit. Měl by to být ten plochý konektor napravo. Celé téma zde: https://www.briskoda.net/forums/topic/496753-disable-wireless-charger/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 (editace) Jj, presne podle navodu vyse jsem odpojil bezdrat. nabijeni asi 2 tydny zpet. Jen dodam, ze v mem pripade jsem nejprve oddelal tu gumovou / jemnou vanicku (na co se primo poklada telefon) a pak uz mi slo zvednout to cele plato s civkou, konektory atd. Editováno: 16. Říjen 2023, autor: zdenal_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 V 11. 10. 2023 na 13:04, Zzzzz napsal: Pokud to jde, budu rád i já, jen z opačného důvodu. Já bych to rád ztlumil zcela 😉 Vypnout to jde v nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 Tak to je povzbudivé, proč to tedy kolegové rozebírají? To bych opravdu nechtěl, nejsem moc šikovný 🙂 Vypnu a je to. Předpokládám správně, že v tom případě lze nabíjet přes USB-C zároveň při Apple Carplay (po kabelu). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 17. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 19 hours ago, ladik1983 said: Vypnout to jde v nastavení Muzu prosim vedet kde je to v nastaveni? Uz jsem se na moznost deaktivace ptal v tomto tematu pred nejakou dobou... https://forum.skodahome.cz/topic/170003-bezdrôtové-nabíjanie-prehrievanie/page/2/#comment-2636682 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 Řešíte dvě různé věci... bezdrátové nabíjení vypnout nelze, jedině odpojit. Hláška "nezapomeňte si telefon v přihrádce" vypnout (asi) lze v nastavení auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 On 10/17/2023 at 6:58 AM, lzap said: Tak to je povzbudivé, proč to tedy kolegové rozebírají? To bych opravdu nechtěl, nejsem moc šikovný 🙂 Vypnu a je to. Předpokládám správně, že v tom případě lze nabíjet přes USB-C zároveň při Apple Carplay (po kabelu). Díky. No jelikoz zde se resi 2 veci (bezdrat. dobijeni a hlaska), tak jsem jen reagoval na vyse zminene rozebirani a vypnuti. -Bezdrat. dobijeni nejde vypnout (pouze odpojit napajeci kabel); -Hlaska o telefonu jde vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února V 16. 10. 2023 na 6:49, Návštěvník napsal: Dá se bezdrátové nabíjení vypnout v O4 a položit mobil na místo "jen tak"? Díky. Dá se to vyřešit tak, že na tu podložku položíš mobil displejem dolů a dobíjet se nebude. Teda alespoň můj Galaxy S20 to tak má a fůra dalších Androidu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Já dávám mobil na výšku na dlouhou stranu za USB-C konektor, kde mám zapojený krátký kablík ze zahnutým konektorem - zde. Mám tak přihrádku volnou na klíče a doklady 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února @jenycek Tak nejsem sám, kdo to tak dělá Mám to přesně stejně... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února Z aktualne prezentovanych fotiek O4FL to vyzera, ze stredovy tunel sa nezmenil. rozmyslam ze by som skusil objednat a vymenit cely ten nabijaci blok ked budu ND na O4FL v predaji. Ak by sa niekomu dostal do ruky skor, skuste to odfotit zo spodu ci to vyzera rovnako ako ten v O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února Pro majitele telefonu s funkcí Always on displej mám malou radu. U Samsungu žere Always on cca 30% baterie. Doporučuji ho vypnout, aby se telefon trochu rychleji dobíjel. Výsledek je zhruba dvojnásobně vyšší přírůstek dobití než, když je AO zapnutý. Zkoušeno dnes. U Samsungu to lze vyresit nastavením rutiny, že když se mobil připojí k BT v autě, tak se AO samo vypne. Při odpojení se zase zapne. U mě to funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února 12 hours ago, patrikcevela said: Z aktualne prezentovanych fotiek O4FL to vyzera, ze stredovy tunel sa nezmenil. rozmyslam ze by som skusil objednat a vymenit cely ten nabijaci blok ked budu ND na O4FL v predaji. Ak by sa niekomu dostal do ruky skor, skuste to odfotit zo spodu ci to vyzera rovnako ako ten v O4. tiež na to čakám, malo by tam byť 15W dobíjanie s chladením, keď sa potvrdí že to skutočne funguje a neprehrieva telefóny a neničí im to batérie, tiež pôjdem do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února (editace) A proč si tedy, když vám to bezdrátové nabíjení vadí, neušetříte pár tisíc a nekoupíte si podložku USB-C s 15W bezdratem? Všude se toho na netu valí habaděj. Já o tom začínám vážně uvažovat, že prostě odpojím vestavěný bezdrát a do jednoho USBC zapichnu podložku jasné, není to designová pecka, i když i to je easy řešitelné. https://www.aliexpress.com/item/1005006020074915.html?srcSns=com.android.chrome&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60502240943&aff_fcid=ac1eb9b52bae4015a2eaf99f729461d8-1708170299399-00230-_EGCDIjR&tt=MG&aff_fsk=_EGCDIjR&aff_platform=default&sk=_EGCDIjR&aff_trace_key=ac1eb9b52bae4015a2eaf99f729461d8-1708170299399-00230-_EGCDIjR&shareId=60502240943&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=2e29bb7e7d614a7b99d71305e4a15d0a&afSmartRedirect=y Editováno: 17. Února, autor: dettektorr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 18. Února Sdílet Vloženo 18. Února @dettektorr No, problém ale podle mě je, že ty jejich slavné USBC dají nějakých 10w? Takže těžko z podložky dostaneš 15 Ale rád se nechám vyvést z omylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 18. Února Sdílet Vloženo 18. Února Zkusím to a dám vědět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 18. Února Sdílet Vloženo 18. Února Predné USB-C majú 13W, zadné 18W, keď si dobre pamätám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 19. Února Sdílet Vloženo 19. Února V 16. 2. 2024 na 14:44, dettektorr napsal: Pro majitele telefonu s funkcí Always on displej mám malou radu. ... pripada mi, ze dnes byl po jizde telefon chladnejsi, ale budu pozorovat dale. kazdopadne moc diky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 19. Února Sdílet Vloženo 19. Února Mě to taky tak přijde. Myslel jsem ale, že se mi to jen zdá 🙂 Já ten AO vypnul úplně a zjistil jsem, že mi to vlastně vůbec nechybí 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 19. Února Sdílet Vloženo 19. Února On 2/17/2024 at 12:42 PM, dettektorr said: A proč si tedy, když vám to bezdrátové nabíjení vadí, neušetříte pár tisíc a nekoupíte si podložku USB-C s 15W bezdratem? Všude se toho na netu valí habaděj. Já o tom začínám vážně uvažovat, že prostě odpojím vestavěný bezdrát a do jednoho USBC zapichnu podložku jasné, není to designová pecka, i když i to je easy řešitelné. https://www.aliexpress.com/item/1005006020074915.html?srcSns=com.android.chrome&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60502240943&aff_fcid=ac1eb9b52bae4015a2eaf99f729461d8-1708170299399-00230-_EGCDIjR&tt=MG&aff_fsk=_EGCDIjR&aff_platform=default&sk=_EGCDIjR&aff_trace_key=ac1eb9b52bae4015a2eaf99f729461d8-1708170299399-00230-_EGCDIjR&shareId=60502240943&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=2e29bb7e7d614a7b99d71305e4a15d0a&afSmartRedirect=y Uz len preto ze to bude vyzerat ako v cirkuse. Uz len gorale na sedadla a ruzenec na spatak… Chcem vylepsit funkciu ktoru vyuzivam s originalnym dielom kde si budem isty, ze to preslo aspon nejakym testom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.